15 nevetséges korabeli koszorúslány ruha, amely megmutatja, hogy az idő mennyire megváltozott

A koszorúslányok “intézményét” a magyar néphagyomány is ismeri. A koszorúslányok azok a barátnők, akik a menyasszonyt elkísérik az esküvőig, akik részt vesznek adott esetben a vőfély által kitalált lakodalmi tréfákban, a szertartás szervezésében.

Gyakran látjuk az esküvői fotókon, hogy a koszorúslányok egyforma, rendszerint a menyasszony által megszabott színű és stílusú ruhában vesznek részt a szertartáson.

Az, hogy a menyasszony mondja meg, mit viseljenek a koszorúslányok a nagy napon, akár hatalmas kitolás is lehet. Gondoljatok csak arra, amikor a Jóbarátokban Rachel elvállalja, hogy a barátnője, Minnie egyik koszorúslánya lesz az esküvőn, és olyan ruhát kell felvennie, amiben szerinte úgy néz ki, mint egy szaloncukor.

A Bored Panda olyan fotókból készített válogatást, amelyeken megdöbbentő, máskor nevetséges “ruhakölteményekben” láthatók szerencsétlen koszorúslányok. (Nekik nem annyira jó, hogy az utókor számára megőrizték ezeket a képeket.)

Tessék, remek ihletforrás, ha nagyon ki akarsz b. tolni a barátnőiddel, és szeretnéd, ha törpelábú póninak, bútorkárpitnak, beazonosíthatatlan élőlénynek vagy sötétítő függönynek öltözzenek az esküvődön.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

betöltés...