60 lány sorakozik fel a színpadon, pár másodperc után feledhetetlen előadást nyújt

betöltés...

Felemelő érzés egy olyan kórust hallgatni, melynek tagjai tökéletes összhangban vannak egymással. Ezek a lányok egytől-egyig a világ egyik legjobb iskolájának, legkiemelkedőbb énekes tehetségei. Figyeld ezt az összhangot, és harmóniát!

Az írországi Kilkenny város “The Presentation Shool Choir” iskolai kórus az angol tehetségkutató színpadán mutatkozott be az egész világnak. A hatvan lány, bájos, és határozott karnagyuk vezetésével az Ave Mariát adta elő.

Mrs. Veronica McCarron, zenetanár egy teljesen egyedi feldolgozásban interpretálta a közismert evangéliumi darabot. Figyelembe véve azt, hogy már csak egy lépés volt a döntőig, a lányok nagyon be kellett bizonyítsák a tudásukat. Ami számukra egyáltalán nem volt nehéz, hiszen lendületesen, határozottan, vidáman és nagyon profin énekeltek.

Az egész színpad óriási egységgé alakult az egyenruhás, csupa mosoly lányok jelenlététől, és zengő hangjuktól. A kezükben levő LED-es gyertyák játéka pedig még inkább fokozta a tökéletesség angyali hatását.

betöltés...