Az apuka hirtelen meghal. 8 hónap múlva egy rejtélyes dobozt találnak a sírján

A kisgyerek odaszalad, hogy kibontsa, majd…

Az apuka, Cody Wells még csak 23 éves volt, amikor a családjával autóbalesetet szenvedett. Ő életét veszítette a balesetben, de barátnője és gyermeke életben maradt. Számukra feldolgozhatatlan volt a tragédia. A két éves kisfiú nem értette hova tűnt az apukája, míg a fiatal anyukának egyedül kellett nevelnie a gyermekét.

Szinte minden nap meglátogatták az apuka sírját ebédidőben. Mígnem az egyik napon egy rejtélyes dobozt vettek észre rajta…

Karácsony volt, a család első ünnepe az apuka nélkül. Amikor a kisgyerek meglátta a dobozt, boldogan szaladt oda, hogy megnézze közelebbről is. Azt hitte, hogy az apukája jött vissza, hogy megajándékozza.

Az ajándékban játékok voltak, amivel a kisfiú azonnal elkezdett játszani. Az anyuka bármit megadott volna, hogy az ajándék tényleg Cody-tól legyen, de tudta, hogy ez nem lehetséges. Valójában a család egyik barátja hagyta ott a meglepetést, ugyan az az ember, aki a sírkövet is tervezte.

„Jó érzés tudni, hogy tényleg vannak még jó emberek a földön, akik segíteni szeretnének és másra is gondolnak.” – mondja az anyuka.

Már hosszú ideje volt, hogy a kisfiú ennyire boldog lett volna.

Egy kis figyelmesség csodákra képes. Nekünk, csak egy doboz volt a férfi sírján, de a kisfiúnak az apukája tért vissza egy pillanatra a túlvilágról, hogy megmutassa, hogy vele van, és figyel rá…

betöltés...