Csak egy szelfivideót akart, megdöbbentő dolgot filmezett le a lány!

Nem zárhatjuk ki, hogy ez a tizenöt másodperces videó az életét mentette meg ennek a csinos lánynak.

Bevált módszer

Rendészeti főiskolák oktató-anyaga is lehetne az a felvétel, amelyet Jaeda forgatott egy fesztiválon magáról. A csinos szöszi lány a barátnőivel látogatot el egy zenei fesztiválra, hogy a rekenő hőségben szexi fiúk és csinos lányok között engedje ki végre a gőzt egy kicsit. Jaeda egy rövid videót akart készíteni magáról és sikerrel is járt. Miután megnézte a videóját, azonnal megváltozott a hangulata. Egy olyan dolgot sikerült rögzítenie, ami ellen a rendőrség is hiába küzd viágszerte. A lány videóját mindenkinek látnia kellene.

Megdöbbentő képsorok

Jaeda Sky egy csinos barátnőjével táncikált egy fesztiválon, közben önfeledten szürcsölték az italjaikat, nyalták a nyalókát. A fiatal lány meg is szerette volna örökíteni, milyen jó hangulatban buliznak, így a telefonjával egy rövid szelfivideót kezdett forgatni. A felvétel nem lett hosszabb tizenöt másodpercnél, mégis példaértékű lett. Korábban talán még nem is készült ilyen, amelyből egyértelműen kiderül, hogy dolgoznak az ilyen rendezvényeken a lányokat kifosztó, kirabló és ne adj Isten őket akaratuk ellenére szexre kényszerítő ragadozók.

Rutinos mozdulat

A szelfikamerájába mosolygó lány mögött váratlanul felbukkant egy srác, és egy hirtelen mozdulattal a lány italjába is dobott egy bogyót. A többit már le sem kell írni, nagyjából sejthetjük, milyen következményei lehetnek mindennek. Jaeda most azért is osztotta meg a felvételt, hogy ismét felhívja a figyelmet az ilyen és ehhez hasonló bűncselekményekre!

betöltés...