Rá se ismerni már: Evelinnél is vékonyabb lassan Gáspár Bea!

Szülinapozott a család.

85 kiló volt tavaly, amikor a főzőműsor versenyzőjeként kamerák elé állt. 

Gáspár Győző felesége nem az a típus, aki elhallgatja, ha gondjai vannak, így már számos alkalommal mesélt arról az elmúlt években, súlyos betegséggel küzd. Ennek az eredményeként nagyon sokat szedett fel, és hiába küzdött a felesleg ellen.

Aztán jött a nagy áttörés: megnyerte az amatőr szakácsok versenyét, és bár addig is híres volt, tavaly óta már szakácsként is tízezrek példaképe. És Bea asszony fogyni kezdett. Zsűritag lett, és azóta pedig egyre csak karcsúbb.

A napokban Evelin huszonnegyedik születésnapját ünnepelte a család. A képeken már úgy fest, Bea lassan Evelint is lekörözi, ami a fogyást illeti.

Gáspár Evelin huszonnégy éves lett, a családja pedig egy budai étteremben egy exkluzív ebéden köszöntötte a család büszkeségét. Bea egy gyönyörű, szűk ruhát vett fel, ami már megmutatta tökéletes alakját. Sokak szerint már most majdnem olyan vékony, mint Evelin.

Miután megnyerte az amatőr szakácsok versenyét, Bea asszony elárulta, 85 kilósan állt a kamerák elé. Azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán: Bea zsűritag lett, rövidesen étterme nyílik és folyamatosan olvadnak le róla a kilók.

Íme a büszke anyuka és a büszke lány. Evelin és Bea is joggal lehet büszke a másikra, mindketten bizonyították, hogy nőként is lehet valaki sikeres és csinos, mindegy melyik korosztályhoz tartozik.

betöltés...