Június az év 6-dik és egyben a szerelem hónapja! Olvasd el, hogy milyen energiák hatnak majd rád a ebben a hónapban!

A numerológia szerint idén a 6-os számnak, így a 6-dik hónapnak is különleges vibrációja van, és ez most kétszer annyira erősen hat, mivel egy 6-os évben vagyunk ( 2016. 6 hónap = 2+0+1+6+6 = 15 = 1+5 = 6). Fontos kiemelni, hogy a numerológia szerint a 6-os szám a szerelem, a harmónia, a védelem, a kapcsolatok és a választások száma. Idén ennek a számnak a vibrációja megkétszereződik, így még nagyobb hatással lesz a szerelmi életre, a családra, az otthonra, a spirituális énünkre.

A június energiái sokkal visszafogottabbak, csendesebbek, békésebbek, mint a májusban tapasztalt energiák, így érdemes kihasználni ezeket a heteket, hogy rendezzük érzelmeinket, feltöltődjünk pozitív energiákkal, és képesek legyünk meggyógyítani önmagunkat. Mivel június az év középső hónapja, ezért nagyszerű időszak arra, hogy megújuljunk, változtassunk eddigi életünkön, szemléletmódunkon, céljainkon. Tisztítsuk meg elménket, szabaduljunk meg a káros érzelmektől, és készüljünk fel az új életünkre.

A 6-os szám a felelősségvállalás szimbóluma is, így ha családunk van, figyeljünk oda a kapcsolatunkra, a gyerekeinkre, szüleinkre, törekedjünk az egyensúly megtartására. Júniusban megnő az esélye, hogy ismerőseink, barátaink, családtagjaink házasságot kötnek, vagy a szinglik rátalálnak az igaz szerelemre.

Hallgassunk a megérzéseinkre, és engedjünk teret a kreativitásunknak, hiszen most a bolygók állása is kedvezően hat.

Nem szabad hazudnunk magunknak, hiszen az nem vezet sehová, inkább ebben a hónapban ismerjük meg jobban önmagunkat, legyünk őszinték és találjuk ki azt, hogy mi okoz örömet.

A numerológia alapján, ha ebben a hónapban nem leszünk őszinték magunkkal szemben, akkor megromolhat az egészségünk, hiszen a szervezetünk így fogja kifejezni nemtetszését. Érdemes megtanulni az önszeretetet, önelfogadást, mert ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az életünk.

A június hónap egy mágikus periódusa az évnek. Arra késztet, hogy változtassunk eddigi életünkön, küzdjünk álmainkért, vonzzuk be azokat a dolgokat, amelyekre mindig is vágytunk. A 6-os szám segít majd ebben.

Olyan értékek válnak fontossá ebben a hónapban, mint a becsületesség, a tisztesség, az igazság, az emberség. Mivel 2016 a 9-es szám energiáit, vibrációit is magában hordozza (2016 = 2+0+1+6 = 9), ami a Tűz elem száma, ezért az érzelmeink is fellángolhatnak ezekben a hetekben, a pozitívok mellett a negatív kitörésekre is ajánlott figyelni és kordában tartani.

betöltés...