Csúnyán nekiestek rajongói! Alexát élő adásban faggatták az új szerelemről

Nem menekülhetett.

Egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfit szeret: Alexa nem először lett céltábla, most élő adásban faggatták párjáról.

„Ahogy betettem a lábamat, egyből úgy éreztem, hogy otthon vagyok, minden olyan természetes és jó volt. Persze, azóta szinte öt percre sem engedtük el egymást. Remélem, hogy ez egy életen át fog tartani. Balázs fiaival is nagyon jól kijövök. Az sem okoz problémát, hogy korban bizony közelebb állok hozzájuk, mint az édesapjukhoz, ugyanis 26 év van közöttünk – mesélte néhány napja a Story magazinnak új párja kapcsán Alexa, a rajongói azonban nehezen emésztik meg, hogy egy tőle másfél évtizeddel idősebb férfivel kötötte össze az életét.

Talán ez lehetett az oka annak is, hogy egy ideje már többen azt pedzegetik a lány oldalán is, biztosan agymosáson ment keresztül, egy szekta tagja lett, vagy épp összekeveri a tiszteletet a szerelemmel, ezért mondhatott igent Balázs közeledésére.

Alexa most a TV2 Mokka című műsorába ment el, hogy megmagyarázza döntését, és mindenkit meggyőzzön az érzéseiről.

A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, csak nézed és mesél és néztem, néztem, néztem és láttam, hogy a többiek már rég mással foglalkoznak, én meg még mindig őt nézem. És elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé” – kezdte Alexa, és hozzá is tette: Balázs nem nagyon tudott ezzel mit kezdeni.

betöltés...