Fura a narancs meghámozási technikája, de csodálatos dolog sülhet ki belőle

A narancs héjából számos érdekes dísztárgy születhet, ne dobjuk el, hiszen néhány apró trükkel illatos szépséget varázsolhatunk lakásunkba. A narancshéjból készített lámpás romantikus fényt áraszt, és csodálatos illattal tölti be életterünket.

Csak néhány hozzávaló és egy kis kézügyesség szükséges az illatozó lámpás elkészítéséhez. A lakás bármely szegletét feldobhatjuk a kis mécsestartóval.

Szükségünk lesz egy nagyobb ép narancsra, egy markerre, néhány könyvre, egy teamécsesre, egy csillagalakú pogácsaszaggatóra, egy kevés szegfűszegre, egy bögrére, egy éles késre és egy kanálra.

Helyezzünk három könyvet egymásra, majd mellé a teamécsesre a narancsot. A könyveken támasszuk meg a kezünk, és így a narancsot a mécsesre helyezve, forgassuk körbe, közben pedig rajzoljuk körbe a közepét a markerrel. Ezután a vonal mentél a kanállal mélyítsük ki, addig, amíg a héját le tudjuk csavarni teljesen a gyümölcsről. Majd a héjba mélyítsük bele a pogácsaszaggatót, majd a videó szerint tegyük fel egy bögre tetejére, és így szaggassuk ki a csillag formát.

Ezután nyomkodjuk bele díszítésként szegfűszeget. Tegyünk az ép narancshéjba egy gyertyát, majd helyezzük rá a csillagos mintájút, és gyújtsuk meg a gyertyát. Ha leoltjuk a villanyt csodajó hangulat lesz.

betöltés...