A hozzád illő koktél, a csillagjegyed szerint

Nézd meg, a horoszkópod szerint melyik alkoholos ital az, ami a legjobban passzol a személyiségedhez, és döntsd el, rád igaz-e a leírás!

Diana Brownstone asztrológus és Parker Boase mixer segített összeállítani azokat a koktélokat, amik ötvözik az egyes csillagjegyek személyiségvonásait. (Persze ezek alkoholmentes verzióban is fogyaszthatók.)

Nézd meg, neked legközelebb mit kell rendelned!

Kos

Határozott, versengő, szókimondó személyiség vagy, ezért koktélból is a tüzes, fűszeres ízek illenek hozzád.

Amit ajánlunk: Tequila alapú italok, például a Margarita

Bika

Társasági lény vagy, követed a trendeket, de az ízlésedben szereted követni a klasszikus dolgokat. A személyiségedhez az izgalmas, élénkítő italok illenek.

Amit ajánlunk: gin alapú koktélok, például szedres Gin Fizz

Ikrek

Bölcs vagy és nyugodt természetű, kifinomult, így az olyan klasszikus italok illenek hozzád, aminek kortyolgatása kellő komolyságot kölcsönöz neked.

Amit ajánlunk: whiskey alapú koktélok, például a Manhattan

Rák

Vidám vagy és magabiztos, nagyon törődsz a szeretteiddel, a család és a barátok a legfontosabbak neked. A könnyed, friss koktélok illenek hozzád.

Ami ajánlunk: limonádé jellegű koktélok, például Mojito

Oroszlán

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és néha kelleténél kicsit nagyobb drámát csinálni. Mindig energikus vagy, szeretsz bulizni. A feltűnő, ízes koktélok illenek hozzád.

Amit ajánlunk: tejszínes koktélok, például Pina Colada

Szűz

Nagyon összeszedett vagy, és maximalista, szeretsz irányítani. Mértékkel bánsz az alkohollal, az elegáns koktélok illenek hozzád.

Amit ajánlunk: pezsgő alapú italok, például Mimosa

Mérleg

Büszke vagy az egyenes és becsületes személyiségedre. Jó ízlésed van, és jó érzéked a lakberendezéshez. A határozott ízvilágú, gyümölcsös koktélok illenek hozzád.

Amit ajánlunk: rum alapú koktélok, például dinnyés Daiquiri

Skorpió

Tűzről pattant vagy, az erotika és a közvetlenség nagyon fontos neked. Szereted a pörgést, és nem szeretsz unatkozni, így az izgalmas italok illenek hozzád.

Amit ajánlunk: vodka alapú italok, például S.ex On The Beach

Nyilas

Kedveled az utazást és keresed az újabb kihívásokat, teljesítmény orientált vagy. Vidám vagy, és szeretsz viccelődni, így a koktélok terén is a finom, játékos ízvilágot kedveled.

Amit ajánlunk: édes, tejszínes italok, például Swimming Pool

Bak

Keményen dolgozol, mindent elérsz, amit a fejedbe veszel. Nyugodt vagy és ésszerűen át tudod gondolni a dolgokat. A karakteres ízeket kedveled.

Amit ajánlunk: karakteresen alkoholos italok, például Long Island Ice Tea

Vízöntő

Önfejű vagy, szeretsz a saját utadon járni, sok új ötleted van, és kreatívan oldod meg a feladatokat. A társaságban nem tűröd a mellőzést, ezért italban is olyat keresel ami feltűnő és élénk.

Amit ajánlunk: Y-poharas italok, például Pink Cadillac

Halak

Kreatív, együtt érző személyiség vagy, nyitott az újdonságokra. Italok terén is próbálsz eltérni a jól megszokott választásoktól, a váratlan összetevőket is kedveled.

Amit ajánlunk: gin alapú italok, például uborkás Gin Tonic

Rád illik a leírás?

betöltés...