Csodát tett az arcommal a kókuszolaj és szódabikarbóna keveréke!

Ahhoz, hogy valakinek tökéletes és hibátlan legyen az arcbőre részben szerencsére is szükség van. Ma már rengeteg arctisztító kozmetikum létezik a piacon, amelyek mind-mind különféle problémákat képesek orvosolni.

Felmerül azonban a kérdés, hogy miért fizetjük meg ezeknek a drága krémeknek az árát, ha természetesen, szinte fillérekből orvosolhatunk minden problémát egy módszerben?!

Ebben a cikkben egy bizonyítottan jól működő krémnek a receptjét mutatjuk be, ami könnyen elkészíthető és csupán 2 összetevőt tartalmaz, amely a legtöbb konyhában megtalálható. Ez a kettő nem más, mint a szódabikarbóna és a kókuszolaj, amelyek abszolút biztonságosak a bőr számára és semmilyen káros mellékhatással nem járnak.

Hozzávalók:

  • szódabikarbóna
  • kókuszolaj

Elkészítés:

2 rész kókuszolajat keverjünk össze 1 rész szódabikarbónával és gyengéden masszírozzuk a megtisztított arcbőrbe. Mossuk le meleg vízzel és azonnal érezni fogjuk a változást. Heti 2-3 alkalommal használjuk, amelynek eredményeként a legproblémásabb arcbőr is óriási változáson megy majd keresztül.

betöltés...