7 hiba a Marvel filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

A Marvel-univerzum filmjei olyan látványorgiával operálnak és annyi minden történik bennük, hogy nem nehéz elsiklani még a legnyilvánvalóbb bakik fölött is. Ezekből szemezgetünk, szerintünk a legnagyobb rajongók sem vették észre őket!

Ilyen autó kellene nekünk is

Úgy látszik, a Thor című filmben az autó képes megjavítani önnön sérüléseit

A lámpának is szuperképessége van

A Pókember című filmben Tobey Maguire karaktere tesztelni kezdi újonnan felfedezett tehetségét, közben összetör néhány tárgyat, köztük a lámpát is. Egy pillanattal később azonban a lámpa megint ott van!

Pókember szettjének tökéletesnek kell lennie

A Pókember című filmekben különösen hanyagok voltak a készítők, a második részben például hiába karcolódott meg/tört össze/kitudja Pókember maszkjának szemrésze, a másik képkockán már újra a régi fényében tündököl.

Volt headset, nincs headset

Gwyneth Paltrow headsetjének is elég váratlanul veszett nyoma A Vasemberben

Nem is kellenek oda azok a deszkák!

Nem pikkelünk a Pókember-filmekre, de tényleg! Ez a baki már abban a változtatban volt, ahol Andrew Garfield alakítja a főhőst – egyszer ott vannak a deszkák, aztán már nem.

Önálló életre kelt pénz

A hihetetlen Hulk című filmben az első képkockán a pénztárcában van a pénz, a másodikban azonban már jóval távolabb hever. Mintha önálló életre kelt volna és arrébb mászott volna.

Vééééér…ja, mégsem!

A Vasember 2. – egyik pillanatban még szivárog a vér, a másikban meg már varázslatos módon nem.

betöltés...