A kutya minden nap eltűnik az erdőben, gazdája csodálkozik mikor megtudja miért

A barátság nem ismer határokat, amit az alábbi történet is jól bizonyít. Talán vannak olyanok, akik ismerik Mads és Mikkel történetét, mely egy vadászkutya és egy róka barátságáról szól.

Ez a film azonban nem is annyira furcsa barátságról szól!

Itt van például a kutya Tinni és a vadon élő róka barátja Snus, akik nagyon jó barátok lettek.

Publiée par WTF Magazine sur Mercredi 25 juin 2014

A kutya gazdájával Torgeir Berge-vel Norvégiában lakik, ő készítette a képeket is.

Photographer Torgeir Berge shared these updated pictures of his dog, Tinni, and Sniffer, the fox. The dog and fox met a…

Publiée par Debbie Freedman sur Samedi 27 mai 2017

A kutyus Tinni és a róka Snus nem nagyon foglalkozik azzal, hogy két különböző fajból származnak. Úgy játszanak együtt, mintha testvérek lennének.

A kutya gazdája látván a két állat barátságát, egészen másképp kezdett vélekedni a szőrmebunda készítő iparágról. A rókákat gyakran tenyésztik ilyen célokra és a tenyésztett állatok apró kis ketrecekben élik le rövid életüket.

Fox and dog meet in the woods, form adorable friendshipIt's the stuff of Disney fairy tales: A fox and a dog stumble…

Publiée par For Animals. sur Samedi 27 décembre 2014

A férfi ezt írja Facebook-oldalán,:”Meglepve láttam, hogy a róka viselkedése nagyon hasonlít a kutyáéhoz. Könnyes lesz a szemem, ha belegondolok mennyi kis róka szenved apró ketrecekben a szőrmebundák miatt.”

Fox and dog meet in the woods, form adorable friendshipIt's the stuff of Disney fairy tales: A fox and a dog stumble…

Publiée par For Animals. sur Samedi 27 décembre 2014

“Azt hiszem Snus és Tinni sem érezné jól magát egy kis ketrecben, még belegondolni is szörnyű,” folytatta Berger a bejegyzést.

Publiée par Simple.Interesting sur Vendredi 12 décembre 2014

De szerencsére egyik állatra sem vár ketrec, vígan játszhatnak a hatalmas erdőben. Annyira belefelejtkeznek a játékban, hogy észre sem veszik a férfit, aki képeket készít róluk.

A két állat között igazán különleges barátság alakult ki bár nagyon különbözőek. Ez is azt bizonyítja, hogy a barátságnak sok arca van. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on, ha Neked is tetszett!

betöltés...