Felállva tapsoltak a magyar produkciónak egy amerikai tehetségkutatón

A Freelusion Dance Company egyre közelebb kerül egy igazán nagy dobáshoz, mivel újabb körön jutottak túl az America’s Got Talent tehetségkutató műsorban.

A zsűri felállva ünnepelte a magyar alapítású Freelusion második produkcióját, mely mind stílusában, mind témájában az előző koncepciójára épült. A produkció így a legjobb huszonhét közé került a tehetségkutatóban.

Az idei az America’s Got Talent  jubileumi, tizedik szériája, így minden eddiginél nagyobb elánnal készült rá az NBC televíziós csatorna. Éppen ezért a produkciók színvonala is magasabb az eddig megszokottnál.

A Freelusion alapítója Papp Tímea, és egy amerikai táncoson kívül a teljes stáb is magyar, így a jelmeztervezéstől a 3D grafika összeállításáig mindent magyarok készítenek el a produkcióban. Az előadások során a táncelemeket 3D video mapping vetítéssel kombinálják. A csapat szerepelt a Britain’s Got Talent és az America’s Got Talent című műsorok korábbi szériáiban is, illetve számos televíziós produkció vendégművésze volt.

Howard Stern szerint a produkció tökéletes volt, Mel B azt emelte ki, hogy a csapat sokat emel a műsor színvonalán, magasra állította a lécet. Patrick Neil Harris ( Így jártam anyátokkal) pedig biztos benne, hogy a csapat még ennél is tovább fog jutni, Howie Mandel pedig egyszerűen “Million Dollar Act”-nek nevezte a produkciót, utalva a verseny fődíjára, amely 1 millió dollár. Szerinte a Freelusion akár a végső győzelemre is esélyes lehet.

Az élő show augusztus végén lesz Amerika egyik legnevesebb színpadán, a New York-i Radio City Music Hall-ban.

betöltés...