Misztikus! Ezt jelenti, ha a 11-es számot látod mindenhol

Már megint 11:11-kor néztél rá az órára? Bizony, megvan az oka…

Még a legelvhűbb szkeptikusok is el szoktak gondolkodni rajta, ha néhány napon belül már sokadik alkalommal látnak egymás mellett 1-es számokat. Ez ugyanis fontos üzenetet hordoz magában!

Az ismétlődő számokat „angyalszámoknak” is szokás hívni, mivel azt jelentik, hogy szellemi segítők szeretnének veled kommunikálni. Ne ijedj meg, teljesen ártalmatlan dologról van szó – méghozzá olyanról, amiből egy kis tudatossággal óriási hasznod lehet.

Minél több 1-est látsz, annál erősebb kapcsolat van most közted és az angyalok vagy szellemi vezetők között. (Mindegy, hogyan hívjuk őket: az a fontos, hogy az utadon segítő entitásokról van szó.)

Csupán azt szeretnék tudatni veled, hogy jó úton jársz, amelyen a védelmüket élvezed, akármivel kerülsz is szembe. Az 1-esekkel tarkított, nagy kezdetet szimbolizáló időszakban kihívást jelenthet a számodra, hogy a magad uraként függetlenedj a környezeted visszahúzó erejétől.

Persze, közben azt sem érdemes elfelejtened, hogy azokkal is egy vagy, akik pont a negativitást képviselik körülötted. Amint megjön az első néhány kézzelfogható visszaigazolás is, hogy célegyenesben vagy, ezek a lehurrogó hangok is elcsitulnak.


Már rád is lecsaptak a négyesével járó 1-esek?

betöltés...