Egy milliomos megépítette Noé bárkája élethű mását. A látogatók csodálkoztak, amit benne láttak!

Hollandia egy nagyon liberális ország, mindezek mellett egy holland milliomos úgy döntött, hogy megépíti Noé bárkája pontos mását. Johan Haiebers-nek gyermekkorában sok rémálma volt, és gyakran hatalmas árvizekről álmodott. Álmai oda vezették, hogy felnőttkorban egy legendás bárkát épített…

A bárka építési költségei meghaladták az egy millió dollárt, és az építkezési munkálatok három évig tartottak. Nem ez az első holland bárka! Nem is olyan régen, épült egy ehhez hasonló, de fele ekkora, mint ez. A turisták nagyon kedvelték, ezért a milliomos vállalkozó úgy döntött, hogy épít egy másik bárkát is, eredeti méretben.

Az új bárka lenyűgöző: 133 méter hosszú, 22 méter széles és 13 m magas. Ezek hasonlítanak a Bibliai méretekhez. Fábol készült és súlya több, mint 3000 tonna.

A bárka Dordrecht városában található. Belül étterem és moziterem van, és természetesen rengeteg állat. Én nagyon szeretném látni ezt a bárkát. Következő alkalommal, ha Hollandiába utazol családoddal, akkor feltétlenül látogasd meg ezt a bárkát. Egy igazi csoda!

Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebookon! Lehet, hogy felkelted valakinek az érdeklődését, hogy meglátogassa Noé bárkáját!

betöltés...