Válassz egyet a négy gyönyörű kép közül, és nézd meg, mit üzen Neked!

A belső útmutatást követve válaszd ki a 4 kép közül azt, amelyet a legjobbnak érzed a magad számára. Az általad kiválasztott kép segíthet abban, hogy belásd, hol tartasz most az életben és mit kell tenned, hogy továbbléphess a Neked rendelt úton:

  1. KÉP: VÁRAKOZZ TÜRELEMMEL

Lehet, hogy most bizonytalan vagy, a szívedben pedig aggodalom és félelem lakik. Megtalálod-e az utadat, biztonságban vagy-e. Ezeket a zavaró érzéseket azonban szertefoszlatja az a tudat, hogy minden érted történik.

Te csak viseld az Úr akaratát bölcs türelemmel. Hittel és szeretettel teli szívvel várd ki, míg Isten elrendezi körülötted a dolgokat.

Mindennek megvan a maga ideje! Ha hagyod, hogy Isten munkálkodjon a háttérben, csodálatos meglepetések várnak rád!

Hálás leszel minden pillanatért! Türelmednek meglesz a jutalma!

  1. KÉP: AZ ÚR TÁMOGATÁSA ÉS KEGYELME KÍSÉR

Döntsd el, hogy mi a célod, álmod, és kövesd azt állhatatosan! Isten támogat, és munkálkodik a háttérben, hogy megvalósítsd és valóra válthasd az álmodat, mindaddig, amíg azzal senkinek sem ártasz!

El kell hinned, hogy megérdemled azt, hogy valóra váljon, amire vágysz. Ezen kívül köteleződj el a jóság és szeretet útján. Isten útján! Isten végig melletted lesz ezen a csodálatos úton!

  1. KÉP: BÉKE TÖLTI MAJD EL AZ ÉLETEDET

Életedben a nehézségeket is a magad javára fordíthatod, azok segítik a lelki fejlődésedet. Isten megerősít Téged!

Nehéz helyzetben is vegyél nagy levegőt, és gondolj arra, hogy a rossznak tűnő körülmények is az életutad olyan elemei, amelyek valójában Téged segítenek.

Isten szívedet és lelkedet kegyelmes nyugalommal, szeretettel és békével árasztja el. Új erőt kapsz az Úrtól, és végül minden baj elhagy, problémáidat megoldod!

  1. KÉP: MEGADATIK, AMIRE VÁGYSZ

Végre olyan idők köszöntenek Rád, amelyek alkalmasak rá, hogy megvalósítsd a nagy álmodat! Ehhez a hited és bátor cselekvés lesz szükséges. Vedd sorra, mi mindent kell tenned azért, hogy megvalósíthasd az álmodat. Ha ezeken a lépéseken fegyelmezetten, nagy hittel végighaladsz, a siker fog kísérni!

Lényeg, hogy legyél fegyelmezett, kövesd az Úr útmutatását, és soha ne add fel!

Ha keményen dolgozol, a jutalmad nem marad el, Isten megsegít!

Áldjon meg Téged az úr! Ne felejtsd el megosztani a cikket!

betöltés...