Nem tudom eldönteni, hogy ez morbid vagy félelmetes. (a srác, akit a motoron láttok…. halott)

Billy Standley egy ohioi férfi volt, aki rajongásig imádta 1967-es Harley Davidson Electra Glide cirkálóját. Az egész élete a szeretett choppere körül forgott, így mikor 82 éves lett abban is biztos akart lenni, hogy ez a forgás nem szakad meg élete után sem. Volt egy terve … ami – azért lássuk majd be -, kissé meghökkentő.
Na jó, nagyon meghökkentő…

Bill és fiai hónapokig tervezték, hogyan fog zajlani majd a temetés

Az Ohio férfi rákos volt, haldoklott, ezért azt találta ki, hogy olyan temetést szervez magának, amilyet ő szeretne

Úgy döntött, hogy temessék el őt imádott motorkerékpárja mellé, pontosabban rá, és egy átlátszó koporsóban helyezzék végső nyugalomra.

A saját temetése volt az, ahol Billy megtette utolsó körét.

Ő maga tett előkészületeket a temetésére, még 3 nagy sírhelyet is vásárolt a felesége mellé, hogy a saját holttestének és a motorjának is legyen hely.

Fiai Pete és Roy egy speciális koporsót építettek neki plexiből majd az alját fával és fémmel erősítették meg. Mikor előkészítették Bill testét, bebalzsamozták és a hátát fém merevítőhöz erősítették.

Bill volt büszke volt arra, hogy miként fog eltávozni az élők sorából.  Már öt évvel halála előtt, a koporsója el volt készítve és „várta” őt a garázsban. A család tudta, hogy a gyászmenetet sokkolhatja majd, hogy az akkor majd már halott Bill a temetőben miként fog megjelenni, de mindenképpen tiszteletben akarták tartani az ő utolsó kívánságát.
Bill Standley nem volt teljesen normális fickó, még a lánya is eképpen vélekedett róla.
Néha jobb, ha megünnepeljük a szeretett boldog életét egy temetésen … és nem gyászoljuk elvesztését.
Ossza meg Bill végső útját másokkal. Azt akarta, hogy az emberek lássák az utolsó útját.

betöltés...