14 pofátlanul drága luxuscikk, amit csak a leggazdagabbak vehetnek meg maguknak

Minden pontosan annyit ér, amennyit hajlandóak érte kifizetni – igaz ez a következő, felfoghatatlanul drága és indokolatlan termékekre, amelyek valóban léteznek. És pontosan annyiba kerülnek, amennyiért még gazdára találnak. Olyan gazdákra, akiknek sokkal több pénze van mint nekünk, és ezt mindenáron meg akarják mutatni a nagyvilágnak pazarló életmódjukkal és a lentihez hasonló, piszkosul drága termékekkel. Végül is miért adakoznál az éhezőknek, ha azt az egy millió forintot elköltheted egy tál bizarr ételre egy kifőzdében…?

1. Gyémánt berakásos cumi

280 darab apró gyémánt díszeleg a világ legdrágább, fehérarany cumiján.

2. Arany iPhone, drágakővel díszítve

Ha az iPhone nem lenne elég drága valakinek, léphet egy szintet: ezek a rendelésre készülő, arany vagy platina borítású telefonok, megbolondítva egy “kevés” gyémánttal vagy egyéb drágakővel, nagyjából 14 millió forintba kerülnek.

3. Luxus ágy

Minden részlete kézzel készült, a fák a legjobb minőségűek (gesztenye, cseresznye, kőris), az ágy készítésénél összesen 107 kg aranyat használtak fel, de az elengedhetetlen gyémántból is találunk néhányat.

4. Electrolux porszívó, Swarowski kristály berakással

A cég luxusterméke bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a világ legdrágább porszívója. Nem csoda: darabra pontosan 3730 kristály díszíti. Hát, ha valakinek ez kell ahhoz, hogy megjöjjön a kedve a takarításhoz…

5. 24 karátos aranybicikli

A borítása készült 24 karátos aranyból készült, az ülése pedig a legpuhább velúr, és persze az elengedhetetlen gyémánt díszítések gondoskodnak arról, hogy a Blahánál ezt senki nem merné leparkolni, még 2 másodpercre sem.

6. Arany kockacukor

24 karátos leheletvékony arannyal borított cukor, hogy még finomabb lehessen a reggeli kávénk. Három darab 32 ezer forintba kerül. Ennyi pénzért aztán remélem garantálják, hogy tényleg jól indul a nap…

7. Louis Vuitton óvszer

Célpiacnak valószínűleg a legluxusabb dubajozós aranyásó lányokat lőtték be, akik nem hajlandóak mezei darabbal érintkezni…Irakli Kizir tervezte, darabja kb. 20 ezer forint.

8. Luxus bevásárlószatyor

A Balenciaga cég forgalmaz méregdrágán olyan táskát, ami nekünk, laikusoknak semmivel sem különbözik egy pár száz forintos ikeás bevásárlószatyortól, de valószínűleg ezt a táskát is el fogják kapkodni.

9. Aranycipőfűző

Akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a legapróbb kis részletük is luxi legyen, megnyugodhatnak: az arany cipőfűző létezik, és az ár magában foglalja azt is, hogy a cég egyik munkatársa személyesen szállítja ki a terméket, megköszönve a vásárlást. Milyen gáláns!

10. A legdrágább pelmenyi (hússal töltött tészta) a világon

A pelmenyi egy orosz tészta, különféle húsokkal töltik meg és eredetileg természetesen közel sem ilyen drága, viszont a New York-i Golden Gates étteremben úgy gondolták, elkészítik ennek az egyszerű parasztételnek a luxusváltozatát. Különleges mélytengeri halakkal töltik meg, és egy tányérért nagyjából 1,3 millió forintot kell fizetni, ez 16 darab pelmenyit takar, tehát darabja közel százezer forint, amiből egy négyfős családot egy hónapig jól lehet lakatni.

12. Aligátorbőr esernyő

A Billionaire Couture olasz luxus divatcég egyik különleges terméke ez a különleges esernyő.

13. A legdrágább luxusbőrönd

Igenis lehet überelni a Louis Vuitton árazását: Többek között lószőr, alumínium, magnézium (!), titán, ébenfa, szénszál felhasználásával készült, a kerekei pedig elektromosak.

14. 5 darab chips 15 ezer forintért

A svéd St. Eriks sörfőző cég gyártja a világ legdrágább sörkorcsolyát. Öt darab 15 ezer forintot kóstál, és hogy mi kerül ezen ennyibe? A burgonyát kézzel termesztik, és különleges, szarvasgombás keverékkel fűszerezik.

betöltés...