A tizenéves szülők kislányukkal pózolnak, de vess egy pillantást a 17 évvel későbbi fotóra…

Bár minden család egyedülálló, Madeleine családja valóban egy kicsit eltér az átlagostól. A kislány amikor megszületett, szülei még csak tizenévesek voltak. Az éz édesapa olyan fiatalon vált apává, hogy a legtöbben ezt el sem tudják képzelni. Madeline szülei még nagyon fiatalok voltak, és nem voltak felkészülve a családalapításra, de ennek ellenére nem akartak lemondani a kislányról és egymásról sem.

A nehézségek ellenére sem mondtak le egymásról, és végül a család a saját talpára tudott állni. Semmi sem tudott gátat vetni kitartásuknak és érettségi után készítettek egy közös képet, amire büszkék voltak.

Madeleine, ezt a szívmelengető pillanatot a Love What Matters nevű Facebook oldalon is megosztotta.

“Ez a fénykép 2000-ben készült. Édesanyám 15 évesen esett teherbe, és 16 évesen szült. Apám 17 volt, amikor megszülettem.”

A szüleimet ebben az időben rengetegen elítélték, de ők ennek ellenére együtt maradtak.

Mindketten igazi szülőkké váltak és együtt neveltek. Eltökélt szándékuk volt, hogy megfelelő jövőt biztosítsanak nekem. Apám teljes munkaidőben dolgozott az építőiparban és édesanyám női focicsapatban játszott.

Ma még mindig erőteljes házasságuk van és még mindig szeretik egymást. Az évek során gyönyörű otthont vásároltak. Az édesanyám remek háziasszony lett és van két kis nővérem, akik követik mindenben követik az én lépteimet.

“Mindig is büszke voltam az eredeti fotóra, ezért mindig is szerettem volna újra alkotni, különösen miután befejezem a főiskolát.

Azt szerettem volna ezzel üzenni a világnak, hogy milyen messzire juthat egy összetartó és szerető család. A szüleim mindig is arra ösztönöztek, hogy sikeres legyek a középiskolában, most pedig arra törekszenek, hogy a kollégiumban is jól teljesítsek.

Nem kaphattam volna nagyobb ajándékot, mint egy ilyen szerető és támogató családot, mint amilyent az Isten adott nekem. Igen, ez így igaz, mindent együtt csináltunk.

Madeleine családja számos akadályon ment keresztül az évek során, rengeteg kihívással szembesültek, de ez a fénykép bizonyítja, hogy a kőkemény élet nem tudta tönkre tenni a szeretetet ebben a családban.

Az életút néha felfele, néha lefele visz bennünket, de Madeleine mindig is tudta, hogy szülei az ő oldalán állnak, és egyéb nem számított. Most nem csak annak örülnek, hogy kislányuk elvégezte a középiskolát, hanem azzal büszkélkedhetnek, hogy most kollégiumba járhat és tovább tanulhat.

betöltés...