A szakértők megfejtették! Ez a leggyönyörűbb nép a világon!

Te kitalálnád, hogy kik ők? Nos, most következzen pár idézet híres emberektől, filozófusoktól, tudósoktól, akik szerint a grúzok a világ leggyönyörűbb népcsoportja.

“A legtöbb európai, aki ellátogatott Grúziában, mindig az ottani nők szépségéről beszél. De osztják ezen véleményt a törökök, arabok, perzsák.” (Immanuel Kant, német filozófus)

“A nagy utazó, Chardin azt mondta a perzsákról: “A vérük nemesebbé vált azzal, hogy grúz és csecsen nőket vettek feleségül, és most ritka az a férfi Perzsiában, akinek ne lennének ilyen utódaik.” (Charles Darwin angol természettudós, az evolúcióelmélet kidolgozója)

“Itt minden ember gyönyörű. A nők különösen, itt vannak a legszebb asszonyok a világon. Nem lehet elmondani mennyire szépek és karcsúk.” (Pierre Teilhard de Chardin, francia jezsuita teológus, filozófus, paleontológus, aki a tudományos gondolkodás és a vallásos lelkiség egymásrautaltságát hirdette)

“A grúzok különösen gyönyörű nép. Magasak, erősek, dús a hajuk, nagy a szemük. Jólelkűek és nagyon vendégszeretőek.” (idézet az 1892-es az orosz birodalmi földrajzi leírásból)

“A grúzok erős hitű, félelmet nem ismerő harcosok, akik az ellenség félelmeiből merítenek erőt. A grúzok mindig a kereszténység védelmezői voltak.” (David Marshall Land angol tudós, a grúz, az örmény és a bolgár történelem szakértője)

betöltés...