Cinthya Dictator felbárítónak tartja, amit róla írnak a bulvárlapok

A napokban jelent meg a hazai bulvársajtóban, hogy Cinthya Dictator azt nyilatkozta, soha nem fog kigyógyulni a rákból, erre cáfol rá most a fiatal fotós.

Rengetek levelet kapott Cinthya Dictator azután, hogy a héten megjelentek róla olyan cikkek, amiben “azt mondja” soha nem fog kigyógyulni a rákból. A Mokka vendégeként ma reggel tiszta vizet öntött a pohárba.

“Le vagyok döbbenve. Egy rendezvényen voltam, ahol az alvásról volt szó. Csináltak velem a témában egy interjút, majd amikor annak vége lett, az újságíró megkérdezte, hogy mi van a betegségemmel.

De a betegségemmel semmi nincs, négy éve rákos voltam, de azóta tünetmentes vagyok” – nyilatkozta Cinthya, akit rendkívül bosszant, hogy ezzel a témával cikkeznek róla.

“Én már nem akarok erről beszélni. Az, hogy ezt négy év után lehozzák szalagcímbe, hogy sose fogok meggyógyulni a rákból, szerintem felháborító.

Ez olyan, mintha én ezzel akarnék fennmaradni, hogy ezt a hírt mindig lehozatom magamról, pedig egyáltalán nem.” – fogalmazott a fotós, aki jelenleg épp a vizsgadolgozatára készül, az ezzel járó stressz miatt valószínűleg pár kilót le is adott, ezért tűnik olyan karcsúnak.

betöltés...