Így néz ki Voksán Virág öt hónapos terhesen! Nem hiszel a szemednek!

Egy hete már, hogy bejelentette, anya lesz, a legfrissebb képei miatt sokan megdöbbentek.

Beismerte: babát vár

Alig egy hónapja a FEM3 Café vendégeként faggatták a családalapításról, Voksán Virág már akkor beszédes választ adott a babával kapcsolatos kérdésre, gyakorlatilag szinte el is árulta magát. A csinos lemezlovas utalt arra, nem kell már sokat várni picire, de a beszélgetést ezen a ponton le is zárta rögtön. Nem véletlenül: egy hete ugyanott beismerő vallomást tett, sőt, azt is elárulta, már az ötödik hónapban jár. A napokban több friss képet is posztolt magáról, és sokan megdöbbentek. Így néz ki most a kismama?

Hihetetlen képek

Túl a félidőn! – írta a közösségi oldalán, de nehéz mindezt elhinni Voksán Virág legfrissebb képei alapján. A napokban több friss képet is megosztott magáról, de azt csak kevesen hiszik el ezeket látva, hogy a lemezlovas babát vár. Azt meg pláne nem, hogy ötödik hónapos terhes. Virág látszólag egy gramm felesleget nem szedett fel, egy héttel ezelőtti fotóján még a hasa is lapos.

Sőt, máig vissza lehet nézni azt a felvételt, amikor a Fem3 Caféban először beszélt a piciről, bizony, még akkor sem volt nyoma ennek a picinek.

betöltés...