Átlagos srácok, akik megnyerték a Jackpotot a csajozásban

Csúnyácska férfiak, akik vagy tudnak valamit, vagy nagyon gazdagok. Na persze, nem vagyunk mi rossz, előítéletes emberek, csak nagyon sok példát láttunk arra, hogy szép lány és nem túl jóképű férfi felállásnál a pénznek igen nagy jelentősége van.

De olyan párt is ismerünk, ahol a férfi egyáltalán nincs eleresztve anyagilag, és a nő tényleg szereti a férjét, szóval valóban létezik olyan, hogy nem a külső, és nem a bankszámla egyenlege számít, hanem a belső tulajdonságok, a humor és azok az értékek, amiket tényleg keresnie kéne egymásban két embernek, ha hosszútávon együtt szeretnének élni.

Csak reménykedni tudunk abban, hogy a következő párok esetében is ez a helyzet áll fent, és a srácok tényleg megfogták az Isten lábát, köszönhetően a jellemüknek és a belső tulajdonságaiknak, és nem pedig a pénzeszsák és aranyásó történetével állunk szemben.

Bizonyára minden lánnyal megesett már, hogy olyan férfi tetszett meg neki -sőt, akár bele is szeretett és hozzá is ment feleségül!- aki nem az a tipikus jóképű, sportos férfi, mégis valami volt a fiúban, aminek nem tudtak ellenállni. Mert a belső sokszor tényleg nagyon megszépíti a külsőt, és ez jól is van így. A srácok nagyon hálásak lehetnek, hogy ilyen lányokat sikerült kifogniuk!

betöltés...