Megdöbbentő! A 62 éves nő feleségül ment egy 9 éves kisfiúhoz

Más országok, más szokások – ebben az esetben teljes mértékben alkalmazható ez a kijelentés. Egy kilenc éves afrikai fiú feleségül vett egy 62 éves nőt még 2013-ban, a történetről most számolt be a sajtó. A nő öt gyerekét és első férjét boldogsággal töltötte el a frigy.

9 éves kisfiúhoz ment hozzá a 62 éves nő / Fotó: Northfoto

Sanele mégcsak kilenc éves volt, de már házasember. A felesége pedig az akkor 62. életévét betöltő Helen. A Dél-Afrikából származó fiú és az ötgyerekes anyuka 2013-ban mondták ki az igent. Az esküvőre Ximhungweben került sor, ahol száz vendég vett részt a lakodalmon.

A Bunte a Daily Mail-re hivatkozva írta meg a megdöbbentő cikket. Az angol lap úgy tudta, a kilenc éves kisfiú azért vetette bele magát a korai házasságba, mert egy haldokló hozzátartozója kérte meg rá. Félve attól, hogy valami rossz fog történni, hogy ha a kisfiú nem teljesíti a hozzátartozója kívánságát, a fiú családja elintézte az esküvőt.

További információk szerint Helen egykori férje és gyermekei sem ellenezték a házasságot. Részt is vettek a ceremónián, és osztoztak az ifjú házaspár örömében.

Helen első férje, Alfred (66) elmondta, hogy közös gyerekeivel együtt örül az esküvőnek:

– Semmi problémánk nem volt azzal, hogy hozzáment a fiúhoz, és ahogy mások mondják, ezután biztos nem fog velünk törődni, ez sem baj – állította a férfi.

A frigy rituális esküvő volt, nem hivatalosan köttetett. A házasság után minden a megszokott mederben haladt tovább, és mindketten visszatértek a családjukhoz.

Úgy tűnik az ilyen ceremóniák Dél-Afrikában egyáltalán nem kivételesek. A Daily Mail információi szerint Helent sokan megkérdezték a frigy után, hogyan lesz majd tovább, összeköltöznek-e, akarnak-e majd közös gyereket. Helen rögtön tisztázta, hogy minden úgy marad, ahogyan az esküvő előtt volt, mivel a kisfiú hozzátartózója kérése miatt lépett frigyre a 62 éves nővel. Tehát, ha majd felnő, szeretne egy olyan nőt elvenni feleségül, aki korban sokkal közelebb áll hozzá.

betöltés...