60 évet várt eltűnt férjére, majd kiderült a sokkoló igazság!

Egyre inkább kétkedve tekintünk az igaz szerelmet hirdető történetekre, pedig igenis létezik, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ez a nő hatvan évet várt eltűnt férjére, ezalatt az idő alatt pedig folyamatosan kutatott utána és soha nem adta fel a reményt.

Az amerikai Peggy Harris férje a II. világháború során tűnt el, alig hat héttel az esküvőjük után. A nő folyamatosan, rettegéssel várta, hogy mikor kopogtatnak az ajtaján, férje halálhírét hozva, azonban nem érkezett olyan távirat, amely megnyugvást hozhatott volna neki ilyen, vagy olyan módon.

Először azt közölték vele, hogy férje eltűnt, néhány héttel később azonban már a halálhíréről számoltak be és megnevezték a temetőt is, ahol a sírkövét elhelyezték. Nem sokkal később viszont újabb levél érkezett, melyben már egy másik temető volt megjelölve végső nyughelyéül, ezután ismét csak eltűntnek nyilvánították. Peggy pedig csak várt és várt. Teltek a hetek, hónapok, évek, végül pedig az évtizedek. Próbálta felvenni a kapcsolatot az illetékes szervekkel, hogy végre megnyugvást találjon, de sehonnan nem kapott választ, egészen 2005-ig.

Szakszerű segítséggel végre sikerült választ találnia férje hollétére, akiről kiderült, hogy bevetés közben esett el még a világháború alatt és azt is megtalálták, hogy hol állítottak emlékére sírkövet. Az alig hat hétnyi házasság ellenére Peggy hatvan évet várt szerelmére és a hosszú várakozás után sem szűnt meg szeretni. A mai napig rendszeresen küld virágokat Billie sírkövéhez, sőt, ha teheti meg is látogatja, ezzel ő az utolsó élő özvegy a temetőben!

betöltés...