A férfi azt hitte lábfertőzése van – mikor megmutatja lábát feleségének az megszakad a nevetésről

A 35 éves Michael Onorati egy éttermet vezet a skóciai Glasgow városában. Egy hosszú tizenkét órás munkanap után végre hazamehetett pihenni. Nagyon fáradt volt és azonnal elaludt.

Publiée par Michael Onorati sur Jeudi 26 décembre 2013

Mikor másnap reggel felkelt, óriási sokk érte. Nem fogja egyhamar elfelejteni, ami akkor vele történt. A talpa kékes-fekete lett, egy kis sárgásbarna beütéssel.

“Azon gondolkodtam, mi a fene is történik itt? Mindenféle információt elolvastam az interneten a lábfertőzésekről és teljes pánik fogott el. Aztán elkezdtem sikálni a lábamat, azt hittem talán a színes zokni fogta meg.” – mondta a metro.co.uk-nek

Miközben Michael kigondolta mit tegyen – talán azonnal az elsősegélyre kell mennie- ijedten odahívta feleségét. Ő gyorsan odament hozzá és kitört belőle a nevetés.

“Megpróbáltam őt megnyugtatni és elmondtam neki, lehet, hogy valami komoly problémám van. Ő majdnem nem kapott levegőt a nevetéstől és megpróbált valamit mondani. Ekkor elmondta, hogy nem találta az önbarnító kesztyűjét és ahelyett az én egyik zoknimat használta arra, hogy az önbarnító krémet magára kenje. Ekkor én is nagyon lekezdtem nevetni és annyira megkönnyebbültem, hogy semmi komoly bajom nincs.”

Publiée par Stephanie Heaney sur Vendredi 20 mai 2016

Szerencsére semmilyen baja nincs Michael-nek.

Michael megosztotta ezt a történetet a Facebookon a Lad Bible oldalon és olyan emberek írtak neki, akikkel hasonló történt. Önnel is történt esetleg ilyen? Kérjük, ossza meg velünk ezt a hozzászólás rovatban!

betöltés...