A fiatal pár ikreket vár – de az orvosuk egy szörnyű “szerződést” nyom a kezükbe

A 27 éves Jayde Chrolton és a 35 éves Marcus White nagyon örültek, mikor megtudták, hogy ikreik lesznek. Minden rendben ment a terhesség első pár hónapjában, de mikor Jayde 16 hetes terhes volt minden megváltozott.

Publiée par Jayde White sur Mercredi 20 janvier 2016

Megtudták, hogy az ikrek, akiknek már a Rocco és Jenson nevet adták, TTS betegségben szenvedtek. Ez egy iker-iker transzfúziós szindróma (TTS) amikor a két magzat keringése a közös méhlepényen keresztül összeköttetésben áll egymással. Ennek következtében Jenson nagyon sok tápanyagot kapott és Rocco pedig semmit ezért ő nem fejlődött megfelelően. Ez  a betegség gyakran mindkét magzat szívét is érinti.

Az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy az egyetlen megoldás egy nagyon rizikós műtét melyet lézerrel végeznének el. Azt is elmondták nekik, hogy még így is 65\% lenne annak az esélye, hogy az ikrek nem élik túl a műtétet.

Publiée par Jayde White sur Samedi 1 août 2015

Az elszánt szülők minden lehetőséget meg akartak adni gyermekeiknek ezért az operáció mellett döntöttek. Ez számukra az egyetlen lehetőséget jelentette bár rettenetesen féltek a beavatkozástól.

A műtét előtt Jadye kitöltötte a hivatalos papírokat, melyben benne volt az is, mennyire rizikós a műtét. Alá kellett írnia, hogy tudja, a halálozási százalék 65 \% és fennáll az esélye annak, hogy mindkét fiát elveszíti.

Jayde az egész műtétet végig tudta követni. Azt is látta, ahogy a lézerrel elvégzik a megfelelő mozdulatokat, tudván azt, hogy a fiúk életét kockáztatja.

Szerencsére a műtét sikeres volt és a szülők fellélegezhettek.

Publiée par Jayde White sur Mercredi 14 septembre 2016

A két fiú a terhesség 33. hetében császármetszéssel született meg. Egy hónap múlva hazamehettek, s most 10 hónaposak. Rocco valamivel kisebb testvérénél de mindketten nagyon édesek.

Publiée par Jayde White sur Samedi 31 décembre 2016

Nagyon örülünk, hogy a két fiú jól van és még születésük előtt megcáfolta az orvosokat! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!

betöltés...