Apának és fiának is ugyanott van sebhelye. Az oka könnyeket csalt a szemembe.

A kisfiú és édesapja is ugyanazt a heget viseli feje hátsó részén. Ha megtudod az okát, a te szíved is összeszorul. Azt hiszem, valahol itt kezdődik az igazi férfi és a szerető apa fogalma…

“Ha mostantól megbámul valaki az utcán, akkor mindkettőnket egyszerre fog bámulni, mert ugyanolyanok vagyunk” – mondta a kansasi édesapa nyolcéves fiának, miután leborotválta a haját, és fejére tetováltatta fia sebhelyét. Josh Marshall azután döntött a beavatkozás után, hogy fia elárulta neki, szörnynek érzi magát a nagy műtéti heg miatt.

A most nyolcéves Gabriel Marshall mindössze ötéves volt, mikor az orvosok az agydaganat egy ritka válfajával, az úgynevezett anaplasztikus astorcytomával diagnosztizálták. Édesapja, Josh a Buzzfeed News című amerikai portálnak elmondta, fiát a diagnózis óta többször műteni kellett, és bár még mindig maradt tumor az agyában, az állapota szerencsére fél éve stabil.

appaa
Gabriel épp ezért visszatérhetett az iskolába is, ahol a hatalmas műtéti heg miatt sokan megbámulták őt. Miután elmesélte édesapjának a dolgot, Josh egy percig sem teketóriázott: úgy döntött, a fiáéval megegyező heget tetováltat magára, hogy így növelje gyermeke önbizalmát.

A kettejükről készült megható fotó a napokban megnyerte a #bestbalddad elnevezésű versenyt, ahol azok az apák indulhattak, akik rákbeteg gyermekük kedvéért szabadultak meg hajkoronájuktól. Josh és Gabriel közös fotója több mint ötezer lájkot kapott, és a győzelmük óta megállíthatatlanul járja a Facebookot.

betöltés...