Ez az oka, hogy éjjel bizonyos órákban felébredsz!

Gyakran felébredsz éjjel, ugyanabban az órában? Nem foglalkozol sokat a dologgal, úgy gondolod, hogy a késő délután elfogyasztott kávé az oka az ébredésnek. Ennek azonban más oka is lehet, a test energiái miatt nem tudsz aludni. A kínai orvoslásban a test energiáját kezelik, az akkupunktúra folyamán is. Az energiák éjjel is áramlanak, ha valami nincs rendben az életedben, az energiablokkot hoz létre, vagyis az energiák áramlását gátolják az érzelmi nehézségek.

21 és 23 óra között ébredsz fel

A test ilyenkor pihen, az emberek nagy része ilyenkor már alszik. Ha te ébren vagy, az annak a jele, hogy stresszes életmódot élsz. Meditálj minden nap, hogy nyugodtabb légy és a tested pihenhessen, tudj aludni.

23 és éjjel 1 óra között ébredsz fel

Az ősi kínai gyógyítók szerint ebben az időszakban az energia az epehólyag felé áramlik. Aki ebben az órában ébred fel, érzelmi gondokkal küszködik, az önelfogadást és a megbocsájtást kell gyakorolnia.

Éjjel 1 és 3 óra között ébredsz fel

Ebben az időszakban a máj felé áramlanak az energiák. Az érzelmek miatt ébredsz fel, a düh és a yang energia miatt nem tudsz aludni. Igyál egy pohár vizet, hogy megnyugodjon a tested és az elméd, hogy tudj aludni.

Éjjel 3 és 5 óra között ébredsz fel

A tüdő felé áramlik az energia. Ha nem tudsz aludni, a szomorúság az oka. Próbálj meg mélyen lélegezni, hogy el tudj aludni.

Hajnali 5 és 7 között ébredsz fel

Az energia a belek felé áramlik, ez a szervezetben való érzelmi elzáródásokat jelzi. Nyújtózkodj, hogy vissza tudj aludni.

betöltés...