Melyik asztalhoz NEM ülnél le? Sok mindent elárul rólad

A jó és a rossz tulajdonságaidra is fény derül.

Melyik asztalhoz NEM ülnél le?

Ha az egyes asztalt kerülnéd el

Ha azt az asztalt kerülnéd el, ahol csacsogó barátnők ülnek, akkor te egy visszafogott, az egyedüllétet nagyon kedvelő személyiség vagy. Nehezen nyílsz meg, inkább a háttérből figyelsz minden beszélgetés során. Szeretsz elvonulni, nem igényled, hogy állandóan pezsegjen körülötted az élet, hogy te legyél a középpontban. A problémáidat hajlamos vagy magadban tartani, és néha rád tör a rosszkedv, a depresszió.

Ha a kettes asztaltól ráz ki a hideg

Amennyiben a kettes asztaltól ráz ki a hideg, ahol a csendes öregurak ülnek, akkor te egy igazi energiabomba vagy, aki mindig pörög, pattog, tervez. Nagyon jó a humorérzéked, folyton nevetsz és nevettetsz, imádod, ha mindenki rád figyel. A legnagyobb ellenséged az unalom és a hétköznapiság, szabályosan belebetegszel, ha otthon kell ülnöd és semmit sem csinálhatsz. Jó vezető vagy, aki néha hajlamos a könnyelműségre.

Ha a hármas asztal vonz a legkevésbé

Ha a hármas asztal vonz a legkevésbé, ahol a gyerekes anyuka ül, akkor felnőtt létedre sem komolyodtál meg. Egyik napról a másikra élsz, nem szívesen vállalsz felelősséget, igyekszel olyan dolgokba belemenni, amelyek könnyűek, akár a szél. Nagyon tudod élvezni a szabadságot, a gyökér nélküli életet, neked abszolút nem baj, ha fogalmad sincs róla, mi történik veled holnap. Imádsz utazni, kirándulni. Arra azonban vigyázz, hogy ha ilyen laza maradsz, lehet, hogy az sem fog komolyan venni, aki valóban fontos neked.

Ha a négyes asztalnál ülők a legunszimpatikusabbak

Ha a négyes asztalnál ülők, a szerelmesek a legunszimpatikusabbak, akkor egy viszonylag hideg, érzelemmentes személyiségnek ismernek, akinek nem kenyere a romantika. Jobban szereted a kézzel fogható dolgokat, határozott és erős vagy, mindig arra törekszel, hogy sérthetetlennel lássanak. Néha még akkor sem vagy hajlandó felengedni, ha otthon, a négy fal között senki sem lát. Félnek is tőled rendesen az emberek, hiszen nem tudják, mit várjanak. Ha ránk hallgatsz, kicsit lebontod a körülötted lévő falat, hogy valaki egyáltalán képes legyen közel férkőzni hozzád.

betöltés...