Azok a nők, akiknek a pénz a mindenük…

Rengeteget halljuk a mai világban, hogy a nők nagy része, azokat a pasikat keresi akiknek van pénzük. Régen a férfiakat szidtuk, hogy kihasználják a nőket és csak „arra” kellenek a nők nekik. Ma már nyíltan kijelenthetjük, hogy ez megfordult… A nőknek a legtöbb pasi nem is „arra” kell, hanem a pénzük kell nekik. A végsőkig elmennek, mindent megtesznek azért, hogy a mézes bödön csak is az övéké legyen.

Talán azért is fordult meg ennyire a világ, mert az emberek rettenetesen ellustultak. Nem szeretnek dolgozni, főzni és gondolkozni. Sokkal kényelmesebb számukra, ha el vannak tartva és nem kell gondolkozni azon, hogy mi lesz holnap.

A minap olvastam egy megdöbbentő történetet a „mai” fiatalokról. Elég kultúrálatlan módon és csúnya szavakkal volt megírva, viszont a történet nagyon érdekes volt… Gondoltam én is összeszedem a tapasztalatimat és megírom a cikkem, ami igen hasznos lehet sok ember számára…

A történet a z okos és a disco-s cicababákról szólt akik a VIP részlegen űzik a férfiakat. Megveszik a VIP jegyet és próbálnak közel kerülni ahhoz a pasihoz, akinek lehetőleg a legtöbb pénze van. Először csak meghívatják magukat egy italra, aztán az események felgyorsulnak…. Semmi más nem lebeg a szemük előtt, csak a „gazdag pasi”, akiért mindent hajlandóak megtenni. Sokszor abszolút nem számít a kinézet, csak a pénz!
Általában ezek a csajok pofára esnek, mert a pasik is kitanultak már és ezek a nők már tényleg csak „arra” kellenek nekik.

Vannak a buta VIP- es csajok felfejlett és kitanult változatai, akik már okosak is. A gazdag pasit az újuk köré csavarják. Talán még tényleg szerelmesek is lesznek és egy ideális kapcsolatban élnek. Próbálják magukhoz láncolni a pasikat, sürgetik a házasságot és utána a gyerek projektet. Mindent képesek megvalósítani és biztosra mennek. Tudják mit akarnak és el is érik, ideig óráig, míg ki nem nyílik a „gazdag pasi” szeme. Egy idő után kezdik kimutatni a foguk fehérjét… „Senki nem tudja meghazudtolni saját magát”.

A történet természetesen fordítva is igaz… A pasik is űzik, hajtják a gazdag lehetőleg minél idősebb nőket. Egy ellustult és pénzéhez országban élünk… ahol az emberek már nem hisznek az önmegvalósításban, hanem inkább a könnyebb utat választják.

Nos a történet talán tanulságos lehet azok számára akik jobban el vannak eresztve mint az átlag emberek. Nekik sem könnyű, akár beszélhetünk a celebekről, sportolókról, énekesekről, vagy csak egyszerűen a gazdag emberekről… Sokuknak nehéz párt találni, mert már senkiben nem bíznak és mindig az lebeg a szemük előtt „vajon tényleg engem szeret?”
A pornépnek pénze nincs, de legalább a választottjuk biztos, hogy saját maguk miatt szereti, nem pedig csak a pénztárcájába szerelmes.

betöltés...