A hozzád illő sorozat, a csillagjegyed szerint

betöltés...

A megannyi szuper sorozat közül ooolyan nehéz választani, az embernek komoly erőfeszítés eldönteni, hogy melyiket nézze, és mi az, amire már nem jut ideje… Ha magadra ismersz, kedves sorozatfüggő társam, ez a cikk talán kicsit segít a döntésben!

Lehet, hogy eddig eszedbe se jutott belenézni egy régóta futó sorozatba, vagy nem is gondolnád, hogy egy új, vagy számodra ismeretlen sztori leköthet, de lehet, hogy épp az lesz a hozzád illő.

A horoszkópod meghatározza a személyiséged, a személyiséged pedig az ízlésedet a sorozatok terén. Nézd csak, mit ajánlanak neked a csillagok!

Kos

Szenvedélyes vagy, élénk, jó a képzelőerőd. Szobatársnak nehéz eset vagy, szóvivőnek kiváló. Az olyan sorozatok valók neked, amik az embereket legjobb és legrosszabb pillanataiban mutatja be, na és a sok melodráma.

Neked való:

– Grace klinika

– Empire

– The 100

– Vérvonal (Bloodline)

– Vásott szülők (Parenthood)


Bika

Szereted, ha minden rendszerezve van az életedben, nem sürgeted a dolgokat, viszont nem szereted a változásokat. Épp ezért a hosszan futó sorozatok illenek hozzád. Emellett a Bikák érzékiek, és a legjobb szeretők.

Neked való:

– Amerikaiak

– Ki vagy, doki? (Doctor Who)

– American Crime

– Agymenők (The Big Bang Theory)

– Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály


Ikrek

Nagyon energikus vagy, nem szeretsz unatkozni. Sok mindenhez értesz, és rengeteg mindent észben tudsz tartani. A sorozatokban a sok csavart és drámai fordulatot szereted.

Neked való:

– Trónok harca (Game of Thrones)

– Sherlock és Watson (Elementary)

– The Walking Dead

– Csajok (Girls)

– A törvény nevében (True detective)


Rák

Rendíthetetlenül védelmezed a szeretteidet, a család és a hagyományok nagyon fontosak számodra. Bátor vagy és elhivatott, szeretsz irányítani. Az olyan sorozatok illenek hozzád, amiben erős karakterek vannak, és  a saját univerzumuk urai.

Neked való:

– Mad Man – Reklámőrültek

– Rectify

– Daredevil

– A férjem védelmében (The Good Wife)

– Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci


Oroszlán

Az Oroszlánok állandóan ötletelnek, és jobbá akarják tenni a saját világukat, ők akarnak a maguk ura lenni. Kreatív vagy és érzékeny, de kissé főnökösködő. Szereted az olyan karakterek mindennapjait követni, akik a jó tanácsaikat és a hozzáértésüket használják ki, de közben pozitívak.

Neked való:

– Jane, a szűz (Jane, The Virgin)

– Transparent

– Balck-ish

– Girlfriends’ Guide to Divorce

– Ally McBeal


Szűz

Nagyon elfoglalt vagy, leginkább azért, hogy mindenki kedvében járj. Maximalista vagy, alázatos, és kicsit aggodalmas. A Szüzek nagyon jó barátok, akikre mindig lehet számítani, és őszintén megmondják a véleményüket. Szereted kiismerni az embereket, így az összetettebb, vicces karaktereket szereted a sorozatokban.

Neked való:

– Modern család (Modern Family)

– Nashville

– The Mindy Project

– Kemény motorosok (Sons of Anarchy)


Mérleg

Szeretsz pihenni, és egyedül tölteni az időt. Elbűvölő vagy és jó modorú, igazi jó házastárs típus. A Mérleghez olyan sorozat illik, ami romantikus, de egy kicsit szomorkás, illetve talpraesett karaktereket sorakoztat fel.

Neked való:

– Orange Is the New Black

– Az uralkodónő (Reign)

– Vámpírnaplók

– Különcök és stréberek (Freaks and Geeks)

– Better Call Saul


Skorpió

Élénk vagy és erőteljes személyiség, elég nagy a sze.xuális étvágyad. Néha inkább befelé fordulsz, és megtartod magadnak az intenzivitásod. A Skorpió kedvenc sorozataiban is önmagát keresi, az olyan karaktereket kedveli, akik szintén kettősek: kívülről nyugodtak és összeszedettek, de belül egy vulkán munkálkodik bennük.

Neked való:

– Botrány (Scandal)

– A viszony (The Affair)

– The Royals

– Totál szívás (Breaking Bad)

– Bates Motel


Nyilas

Szeretsz gyakorlatias lenni, és nem szereted a kötöttségeket. Odafigyelő vagy és élénk, gyorsan alkalmazkodsz a új helyzetekhez és körülményekhez. Szeretsz a társaság középpontjában lenni. A Nyilasnak tetszenek az olyan sorozatok, amikben sötét humor van, és a karaktereknek, akiknek határozottak a céljaik.

Neked való:

– Szilikonvölgy (Silicon Valley)

– Szégyentelenek (Shameless)

– Felhőtlen Philadelphia (It’s Always Sunny in Philadelphia)

– Együttlét (Togetherness)

– A hivatal (The Office)


Bak

Addig igyekszel, míg el nem éred a célod, teljes elkötelezettséggel. Sikeres vagy, és nem viseled jól, ha valaki nagyon lusta, alulmotivált, ezért vezetőnek kicsit durva lehetsz. A Baknak olyan sorozat való, amiben a főhős mindent megtesz céljáért, és a poklon is keresztülmegy érte, ha kell.

Neked való:

– Vikingek

– Hannibal

– Ray Donovan

– A zöld íjász

– Hajsza (The Fall)


Vízöntő

Önfejű vagy és lázadó természet, saját egyéniséged van. A Vízöntő vágyik az érzelmi kontrollra, megértő, amitől jó barát és jó vezető válhat belőle. A rejtélyes sorozatok illenek hozzád, problémamegoldó karakterekkel.

Neked való:

– Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars)

– Brooklyn Nine-Nine

– Odaát (Supernatural)

– Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (How to Get Away With Murder?)

– Pletykafészek (Gossip Girl)


Halak

Szelíd és kedves vagy, és elég szerény. Pozitív energiát sugárzol és kreatív vagy, jó társaság mindenki számára. Az olyan sorozatok illenek hozzád, amikben sok az empátia és az intuíció.

Neked való:

– Downton Abbey

– Outlander – Az idegen

– Szívek Szállodája (Gilmore Girls)

– The Fosters

– Portlnadia


Persze semmi nincs kőbe vésve, mindenki azt nézzen, amihez kedve van, de talán adtunk pár új ötletet, amikről még nem is hallottál azelőtt…

Rád illik a leírás?

betöltés...