Meglepő dolgok derültek ki Dzsudzsák Balázs barátnőjéről! Világsztárok közt a magyar focista

Szőke, szépségkirálynő.

Nem mindennapi csapat tagja lett Dzsudzsák Balázs, köszönhetően egy gyönyörű szépségkirálynőnek, aki évek óta felbukkan a magyar sztár oldalán.

A 34 éves orosz Viktorija Lopirjova most már évek óta fel-feltűnik Dzsudzsák Balázs oldalán, és kapcsolatukat nyíltan vállalják is a közösségi oldalaikon. Sőt, a volt szépségkirálynő “divatgyilkosnak”, és a “legrosszabb barátjának” titulálja a magyar válogatott csapatkapitányát. A focista és a szőke bombázó állítólag akkor barátkozott össze, amikor Balázs még Oroszországban játszott, Viktorija az egyik csapattársa felesége volt akkor. Úgy tűnik, a válása óta is jóban maradtak, és évekre visszamenőleg találni róluk közös, romantikus képeket.

Hogy mi lehet közöttük? Egyelőre csak találgathatunk. De Viktorijának köszönhetően Balázs világsztárok között érezheti magát.

Nyolc hónapja a kétmillió követővel rendelkező volt szépségkirálynő ezt a képet osztotta meg Budapestről. Mindezt úgy, hogy előtte nyilvánosan hangoztatta, mennyire hiányzik neki a barátja.

Ez pedig egy két évvel ezelőtti kép, abból az időkből, amikor a magyar válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon remekeltek. A fotó szintén Budapesten készült, Balázs és Viktorija ismét együtt.

Azóta már az sem titok, Viktorija a jelenleg zajló focivébé egyik hivatalos arca és képviselője. Ennek köszönhetően természetesen körbezsongják a férfiak, köztük világsztárok, vagy épp legendák. Itt épp Didier Drogba.

Nem futballsztár, de az egész világ ismeri. John Travolta is pontosan tudja már, ki az a Viktorija. A volt szépségkirálynő ma már az egyik legbefolyásosabb orosz nő.

Francesco Totti az olaszok egyik legnagyobb legendája: a közelmúltban ő maga visszavonult, látszólag azonban valamiért fontosnak érezte, hogy egy 10-es számú, névreszóló AS Roma mezzel lepje meg őt.

Dzsudzsák Balázs talán csak Neymarra lehetne féltékeny, Victorijának ugyanis vele is elég sok közös képe van évek óta. A foci nagykövete egyébként rendszeresen magánrepülővel utazik, méregdrága hotelekben, és ruhákban tűnik fel, rendre befolyásos körökben.

betöltés...