Vacsora közben mind a két fiú előveszi mobilját. Az apuka reakciója? Zseniális

A digitalizált világ egyre nagyobb részt követel magának, sokan nem tudnak szabadulni okostelefonjaiktól, igazi emberi kapcsolatok helyett inkább a készülékekkel babrálnak, azon keresztül kommunikálnak, fejezik ki érzéseiket.

Az alábbi videóban egy családi vacsorát nézhetünk végig. A meghitt beszélgetést a mobiltelefonok váltják fel, ugyanis a két fiút valaki éppen keresi, azok pedig nyomban elkezdik matatni a készülékeiket. A családfő ezt nem nézi jó szemmel.

Az egyik fiát arra kéri, hogy nyújtsa át a sót, mire a gyerek fel sem néz, csak a képernyőt bámulja, és oda tolja apjának a fekete borsot. Ezután egy nagy csattanás hallatszik, amire már a srácok is felkapják a fejüket, majd egy régi írógép kattogó hangja tölti be a szobát.

A fiúk nem értik, hogy mi lelte az öreget, az egyik meg is kérdi, hogy: – Apa, te meg mit csinálsz? Válasz nem érkezik, mire a másik fiú is kérdőre vonja az apját. – Bocs, kicsit fel vagyok háborodva – válaszolt a családfenntartó.

A kamaszok vették a lapot, és gyorsan zsebre is vágták telefonjaikat. Az apa ezután ismét kéri, hogy adják neki oda a sót, amely lassan oda is csúszik a tányérja mellé.

betöltés...