A kislány édesapja elhagyta a családját. Megható dolgot tett ezután a kislány! Csodálatos történet!

Ezt a történetet minden anyukának és apukának el kell olvasnia, hiszen nagyon megható és tanulságos.

“Egy különleges történetet fogok elmesélni, melynek főszereplője a 11 éve lányom. Egy igazi életleckét kaptam tőle. A lányom négy éves kora óta nem látta a biológiai édesapját. Most 11 éves. Amikor közel kétéves volt, az exférjem közölte, hogy lemond szülői jogairól, kötelezettségeiről. Vagyis egyszóval megszűnik létezni továbbra számunkra.

 

Örültem, hogy ez legalább akkor történt, amikor a gyerek még viszonylag kicsi volt, gondoltam így nem fog annyira kötődni az apjához. A későbbiekben, ha a kislányom valamit kérdezett az apjával kapcsolatban, őszintén válaszoltam neki, soha nem titkoltam semmit előle. Amikor a gyerek négyéves volt, az apja felvette velünk a kapcsolatot, és közölte, hogy rákos beteg. Megkért, hogy engedjem, hogy találkozzon a lányával. Egy nap a közeli parkban kellett találkozzunk, két órát kért az együttlétre, végül húsz perc lett belőle. Azóta nem hallottam róla semmit.

A napokban egy közös barátunkkal találkoztunk, és mondta, hogy a férjem jól van, boldog, és van egy új családja. Hirtelen megijedtem, hogy mit gondolhat a gyerekem, biztosan rosszul érinti, hogy édesapjának új családja van. Hogy ne hallja a beszélgetést, beültettem a kocsiba. A kislányom könnyes szemmel rámnézett, megsimogatta az arcom, és azt mondta

‘Anya, rájött hogyan kell apának lenni. Ez egy nagyon szép dolog. Örülök a gyerekeinek.’ – mondta.

Ez volt az a nap, amikor a 11 éves lányom megtanította, hogy mi az igazi megbocsátás.”

betöltés...