Mennyire vagyok féltékeny típus? – Csillagjegyed elárulja!

Egyáltalán nem vagyunk féltékeny alkatok? Vagy éppen ellenkezőleg?

Féltékenységünk nem ismer határokat? Milyen hónapban születtünk?

Mi a csillagjegyünk? Mennyire vagyunk féltékeny típusok?

Egy kis önismeret mindig jól jöhet!

Vízöntő

A víz jegyben születetteknek nehéz átlátniuk saját érzéseiket, és nem is mindig reálisan látják azokat. Nem túl féltékeny típusok, de, ha mégis féltékenyek lesznek, akkor az a végét jelenti kapcsolatuknak. Mindezt úgy teszik, hogy nem kíváncsiak a miértekre, és ezt az érzést már semmi nem változtathatja meg.

Halak

A halak jegy szülötte talán minden jegy közül a legkevésbé féltékeny típus, de természetesen neki is vannak néha „gyenge” pillanatai. Rendkívül kifinomult érzelmi rendszere és magas szintű empátiás készsége komoly nehézségeket okoz, ha féltékenységről van szó. Egyszerűen nem tudja elhinni, és kezelni sem a helyzetet.

Kos

Mindegy milyen megérzése van, folyamatosan munkál benne tudat alatt a féltékenység rossz érzése. Amennyiben partnere szintén Kos jegyű, úgy ezek az érzések elcsendesülnek, és mindent meg tudnak beszélni. Amennyiben nincsen drámai helyzet, legjobb ha elhessegeti a rossz gondolatokat.

Bika

A Bika jegy szülötte makacs, és nem szereti kimutatni valódi érzéseit. Mivel nagyon racionális gondolkodású, ezért nem is igazán féltékeny típus. De ha a gyanú beférkőzik elméjébe, akkor aktiválódnak ösztönei. Amennyiben partnere valódi okot szolgáltat a féltékenységre, akkor az a kapcsolat végét jelenti, nincsen visszaút. Az elválást csendesen intézi.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttének a féltékenység gondolata igazi kihívást jelent. Partnerüktől abszolút hűséget várnak, és nagyot csalódnak, ha a megcsalás mégis bekövetkezik. Az Ikrek alapvetően nem féltékeny típus, de nyitva tartja a szemét, és még akkor is próbálja azt hinni, hogy nincsen baj, amikor tényleg lenne oka a féltékenységre.

Rák

A Rák jegy szülöttének ritkán okoz kellemetlenséget kapcsolatában a féltékenység. Amikor párkapcsolatban él, akkor teljes a szerelem. Ugyan ezt várja el partnerétől is. Amennyiben egyszer megcsalják, úgy azt soha nem felejti el.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülötte figyelmét semmi nem kerülheti el. Igen érzékeny, ha megneszeli a félrelépést, és ha ez bebizonyosodik, akkor „ordít”. Ekkor már semmi nem tarthatja ketrecben dühét. De ez nem meglepő egy Oroszlántól.

Szűz

A Szűz jegy szülötte igyekszik érzéseit mindig kontroll alatt tartani, de ha felmerül a gyanú, hogy partnere félrelép, akkor szereti alaposan kivizsgálni a részleteket, és teljes bizonyosságot szerezni, lőbb lebuktatni partnerét, mintsem tőle tudja meg. Kapcsolata végét jelenti, ha megtudja, hogy volt oka a féltékenységre.

Mérleg

A Mérleg jegy szülötte az életben csak két dolgot szeretne: elkerülni a konfliktust, és, hogy szeressék. Sajnos a bizonytalanságok nagyon hamar féltékennyé tehetik, mert mindenáron azt szeretné, hogy partnerével felhőtlen legyen kapcsolata. Amennyiben kiderül, hogy van oka a féltékenységre, igyekszik megbeszélni partnerével, és elrejti valódi érzéseit.

Skorpió

A Skorpió jegy szülötte nagyon szélsőséges féltékenység területén is. Minden apró rezdülést érzékel, akár ismeretségi körben is, ha valaki például pozitív megjegyzést tesz partnerére. Kezelnie kell érzelmeit, , amire tökéletes a sport. Amennyiben ellensúlyozni tudja a benne munkálkodó rossz gondolatokat, harmonikus lesz kapcsolata.

Nyilas

A Nyilas jegy szülötte szinte soha nem féltékeny, de ha mégis, akkor azt soha nem vallaná be. Félelmet érez, hogy becsapják, és soha nem bocsájtja meg partnerének, ha ez megtörténik.

Bak

A Bak jegy szülötte igenis féltékeny típus. A jó hír az, hogy ezek a gondolatok nem uralják sokáig elméjét. Gyorsan megnyugszik, egészen a következő alkalomig.

betöltés...