Ő itt Emma: a világ legidősebb csodagyereke anyjánál csak 1 évvel fiatalabb

November 25.-én megszületett a kis Emma, ami igazán különleges esemény volt szülei számára.

Tina és Benjamin Gibson az Egyesült Államokban, Tennessee államban laknak és Tina sokáig nem tudott teherbe esni. Már az örökbefogadáson is gondolkodtak, írta a CNN.

Tina édesapja látta meg ezt a lehetőséget amely a pár életét azonnal megváltoztatta.

Publiée par Tina Hutchison Gibson sur Samedi 2 janvier 2016

Az apa olvasott a befagyasztott embrió örökbefogadásának lehetőségéről. Ez azt jelentette, hogy a megtermékenyített petesejtet lefagyasztották és később ezt lehetett örökbe fogadni majd az édesanya méhébe beültetni.

A pár ezért jelentkezett a National Embryo Donation Center-nél és néhány hónap múlva IVF beavatkozással már be is ültették az embriót az édesanya méhébe.

Tina nagyon boldog volt, mikor terhes lett és érdeklődéssel figyelte, hogyan növekszik a kicsi. De a terhességgel kapcsolatban nem ez volt az egyetlen különlegesség..

Mikor Tina terhes lett a kis Emmával, azt is megtudta, hogy a petesejt akkor került befagyasztásra, mikor Tina 18 hónapos volt. Ez elég furcsa érzés volt számára.

-Lehet, hogy legjobb barátnők lehettünk volna, mondta Tina.

A University of Tennessee Preston Medical Library munkatársai azt mondták, hogy Emma a legidősebb lefagyasztott petesejtből született.

-Engem nem érdekel, hogy ez most világcsúcsnak számít-e vagy sem, én csak terhes akartam lenni. – mondta Tina a  CNN-nek.

Micsoda hihetetlen történet! A család az idén ünnepli első közös karácsonyát!

betöltés...