Az anya épp a barátnőjének mutatta az ultrahang felvételt, amikor valami nagyon különleges dolgot vettek észre rajta!

A magzatról készült első felvétel mindig nagyon megható, hiszen ilyenkor szembesülünk igazából azzal, hogy egy picinyke ember fejlődik bennünk. Kelly Lewis éppen a barátnőjének büszkélkedett a felvétellel, amikor valami nagyon furát vettek észre az ultrahangos képen.

Kelly barátnője amint meglátta a felvételt, meglepődöttségében felkiáltott: “Láttátok, hogy mi van a képen, a kicsi fölött? Ez igazán fantasztikus” – mondta a nő teljesen kikelve magából.

Amikor jobban szemügyre vették a képet, akkor látták, hogy a felvételen a kicsi fölött egy angyal található. A szemmel jól látható égi jelenség éppen egy csókot, vagy egyes vélemények szerint áldást küldött a gyerek felé.

A család szerint a felvételen látható angyal, egy égi jel, bizonyíték arra, hogy a gyerekre igen különleges erők vigyáznak.

“Igen, valóban egy angyal volt a gyerek fölött. Miden bizonnyal a kislány félt belépni ebbe a földi világba, és azért volt az angyal vele, hogy mutassa az utat, és vigyázzon rá. Mindannyiunk léptét angyalok vigyázzák” – írta valaki a világhálón közzétett bejegyzés alá.

betöltés...