Tartós szőrtelenítés régi orosz recept alapján

Tudtad, hogy van megoldás a legnagyobb női problémára? Vagyis a kellemetlen szőrzet tartós eltüntetésére? A régi orosz recept alapján készült szőrtelenítő fokozatosan és tartósan oldja meg a problémát.

A szőrzet mennyisége először lényegesen kevesebb, majd néhány hónappal később véglegesen eltűnik. Minden nő, aki gondoskodik a megjelenéséről, pontosan tudja, hogy mennyi időt és milyen gyakran vesz igénybe a szőrtelenítés. A női arcon lévő szőr pedig különösen kellemetlen esztétikai problémát okozhat. A receptet azonban nem csak az arcon, hanem a test bármely részén alkalmazhatjuk!

Hozzávalók:

  • több dióhéj
  • víz

Elkészítés:

Teljesen szárítsuk meg a dióhéjakat és égessük el őket. Az így keletkezett hamut tegyük egy tálba és öntsünk rá annyi vizet, hogy krémes állagú masszát kapjunk. Hagyjuk állni 12 órán át.

Használata:

Áztassunk vattát a keverékbe és törölgessük át vele a szőrös testrészt. A kezelést ha lehetőségünk engedi 2-3 alkalommal ismételjük meg egy nap folyamán. Ha ezt az időnk nem engedi, akkor pakolásként alkalmazzuk a kívánt testrészen 30 percig, majd mossuk le.

betöltés...