Ez a legjobb gyógymód a csillagjegyed alapján!

A következőkben azokról az alternatív gyógymódokról esik szó, amelyek a testben lévő energiaáramlás hatékonyságát növelik, így gyorsítva a felépülés folyamatát.

Olvasd el a következő horoszkópot, hogy megtudd, melyik gyógymód hat rád a leginkább.

Kos

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egyensúlyba kerülj, számodra a legjobb módszer a meditáció. Vonulj egy csendes helyre, és merülj el a gondolataidban.

Bika

Sokszor nehezedre esik helytállni egy megváltozott élethelyzetben. Nos, ha szeretnél ezen változtatni, akkor érdemes egy tiszta vizű folyóban megfürdened, hiszen ez felpezsdít lelkileg és testileg, és az egész energiarendszered feltöltődik.

Ikrek

Mivel sokszor kerülsz olyan helyzetben, amikor képtelen vagy dönteni, és emiatt stresszelsz is, így próbálj ki egy illóolaj kúrát, dörzsöld be a homlokodat, a tenyeredet a kedvenc bio illóolajoddal, így jobban fogod érezni magadat.

Rák

Mivel nagyon érzékeny és érzelmes vagy, ezért nem mindig tudsz kiállni magadért. De éppen ebben segít majd a jóga, amely megerősíti a lelkedet és a testedet.

Oroszlán

Szeretsz mesélni, érdekes történeteket megosztani. Ebben segítenek a különböző illatos virágokból készült olajak, amelyek feltöltenek energiával.

Szűz

Mivel legtöbbször minden részletre odafigyelsz, ezért sok energiát veszítesz, ami idegességet, ingerlékenységet okozhat. Ezen viszony nagyszerűen segíthet az akupunktúra.

Mérleg

Mindig arra törekszel, hogy egyensúlyba hozd az életed. Ebben segít az ajurvédikus gyógyászat, próbáld ki, mert jót fog tenni.

Skorpió

Jellemző rád a spiritualitás, ezért nem idegen tőled, ha spirituális tanítótól, sámántól kérsz segítséget, ha valami gondod adódik.

Nyilas

Imádod a kalandokat, és alig várod, hogy ismét felfedező körútra indulj. Éppen ezért, ha úton vagy idegen tájakon, a lelkedben számtalan pozitív energia szabadul fel.

Bak

Keményen dolgozol, és mindig tudatában vagy a céljaidnak. Hogy ez mindig így legyen, próbáld ki a Reiki-t, mert ez megnyugtat és feltölt energiával, életerővel.

Vízöntő

Téged leginkább a különböző színes, kristálykövek gyógyítanak meg, és emellett segítenek abban is, hogy megtaláld önmagadat, és kiderítsd azt is, hogy miben vagy jó.

Halak

Mivel szeretsz álmodozni, a felhőkben járni, ezért számodra a legmegnyugtatóbb lélekgyógyító módszer valamilyen művészeti ág. Például a festés, a rajzolás, bármilyen alkotás.

betöltés...