10 tuti statisztabaki amit te sem vettél észre

Az alábbiakban egyebek mellett azt is láthatod, hogy milyen az, ha egy statiszta hülyeségeket művel, vagy ha egy stábtag elkóricál, és mindez benne marad egy filmben.

A Quantum csendje(2008): A statiszta úgy gondolja, hogy ő tényleg csak statisztál, meg ugye minek még egyszer összeseperni, ha már össze van, így inkább a levegőben tologatja a seprűjét.

A sötét lovag: Felemelkedés (2012): Egy többszereplős bunyó felvétele igencsak izzasztó feladat, a kitalált és begyakorolt koreográfiába is hiba csúszhat, amire jó példa a bal felső sarokban látható pasas, akinek nem jut pofon, de ő menti a menthetőt és összeesik magától.

Vissza a jövőbe 3. (1990): A kis srác Doki háta mögött biztos, ami biztos alapon mutatja a stábnak, hogy kezdhet közelíteni a kamera.

Gladiátor (2000): A nagy erdei csata közepén az egyik germán barbár mosolyogva sétálgat.

Óvóbácsi (1993) Hulk Hogan vagányan motorozgat, miközben a háttérben valaki épp a vízbe dob egy kutyát.  

Haláli hullák hajnala (2004): A Cornetto-trilógia kezdő darabjában a Coldplayes Chris Martin is beugrott egy zombis cameo kedvéért.

A kis hableány (1989): Triton király mögött, a tömegben áll Goofy, Mickey Egér és Donald kacsa is.

A sárkány közbelép (1973): Bruce Lee módszeresen legyalul egy faszit, a háttérben az egyik statiszta pedig igazi rajongóként fenemód élvezi azt.

A rettenthetetlen (1995): A skót szabadságharcosok jókedvűen diskurálnak, miközben a háttérben feltűnik egy baseball-sapkás úriember.

A Jedi visszatér (1983): Mark Hamill akkora király, hogy nem kell ténylegesen fejbe rúgnia az ellent, elég csak úgy csinálnia.

Aki használni tudja az Erőt…

Reszkessetek, betörők! (1990): Ha valaki el tudja nekem magyarázni hogyan fért ki Kevin az ajtón, az vendégem egy sörre.

betöltés...