Ismerd meg a lábfejed formájának jelentését! – te milyen vagy?

Hosszabb a nagylábujjad? Vagy épp a második lóg ki a sorból? Vagy úgy követik egymást a lábujjak, akár egy orgonasíp? Ismerd meg a lábfejed formájának jelentését!

Mutasd a lábfejed, megmondom, ki vagy!

Egy ember személyiségéről nemcsak tenyérvonalai árulkodnak: évezredek óta vonnak le következtetéseket például a lábfejből is. Íme a típusok és jelentésük!

A görög lábfej

Formája: a 2. lábujj hosszabb, mint a nagylábujj. A lábfej átlagos, inkább keskenyebb.
Jelentése: Remek vezető vagy, szeretsz és tudsz is irányítani. Mindezt ráadásul úgy teszed, hogy a beosztottaid, ismerőseid számára jót hoz az irányításod, és motiválja, előreviszi őket. Fontos számodra a szellemiség, a híres görög filozofikusság jellemez, szeretsz eltűnődni az élet fontos kérdéseiről. Szívesebben jártatod az agyad, mint a kezed, a cselekvést általában másokra bízod.

Az egyiptomi lábfej

Formája: A nagylábujj hosszabb, mint a mellette lévő, a lábfej keskeny vagy átlagos.
Jelentése: Rendkívüli kreativitással rendelkezel. Folyton tele vagy ötletekkel, egy percre sem pihen az agyad. Mindenre kitalálod a megoldást, ha slamasztikába kerülsz, pillanatok alatt kimászol belőle. Nincs olyan dolog, amit ne tudnál jobbá tenni, másra használni, gyorsabban elérni vagy épp eladni. Egy kicsit mindig mást csinálsz, mint a többiek: ha mindenki balra fordul, akkor te megnézed, nem lehet-e jobbra is. Érzékeny vagy, és sértődékeny is, legjobban a kritikával lehet bántani. Rengeteg ötleted azonban sokszor nehezen valósítod meg – főleg, ha a sarkad keskeny, ez ugyanis a kárba vésző ötletek ismertetőjegye.

A Giselle lábfej

Formája: A nagylábujj és a kislábujj kivételével a egyformák a lábujjak (a 3 középső). A lábfej széles, az ujjak tömzsik.
Jelentése: Racionális, gyakorlatias ember vagy, aki tudatosan tervezi meg és éri el céljait. Megbízhatóságod makulátlan, mindig mindenki számíthat rád és a munkádra. Mindent a realitás felől közelítesz meg, még érzelmeidet is józan fejjel kezeled. Pontos és precíz vagy, maximális erőbevetéssel dolgozol és tevékenykedsz az élet minden területén. Hosszú évek során kristályosodott ki jellemed és szemléleted, ragaszkodsz kialakult értékrendszeredhez.

A skót lábfej

Formája: A hosszú és keskeny lábujjak szinte szögletessé formálják a lábfejet.
Jelentése: Erkölcsi értékrendszered a legfőbb iránymutatód. Fontos számodra a megbízhatóság, a lojalitás, a kitartás, a hűség és a családi értékek. Nem szereted a változást, szívesebben élsz megszokott kereteid között. Érzékenységed rendkívül empatikussá tesz, te vagy az az ember, akinek jólesik elmondani mindent. Törődsz másokkal és ott segítesz, ahol csak tudsz.

Az angol lábfej

Formája: A lábujjak hossza egyre csökken, olyan, mint az „organasípok”.
Jelentése: Gyakorlatias, racionális személyiség vagy, aki az ész hatalmában hisz mindenek felett. Ha egy gondolat vagy tény logikus, azonnal elfogadod, ellenben ha csak kicsit is sántít vagy nem tudományosan nincs alátámasztva, már nem számíthat az egyetértésedre. Minden lenyűgöz, ami tökéletes logikai rendszert alkot – egy csavaros krimi leköt, ám egy romantikus történeten ásítozol.

betöltés...