Készít egy fotót a férjéről, ahogy alszik. Amit az elmúlt 2 napban tett, nem is lehetne büszkébb.

Chantal és Brady régóta szeretik egymást, és hamarosan összeházasodnak. Chantal azt hitte, az elmúlt évek alatt mindent megtudott a párjáról, de a férfinek egyik nap valamivel mégis sikerült alaposan meglepnie.

Chantal és Brady boldog szülők, míg az anyuka otthon van a kislányukkal, addig Brady keményen dolgozik, hogy mindent előteremtsen kis családjának. Börtönőrként váltott műszakba van beosztva, többször egy huzamban vállal két műszakot.

Amikor Chantal meglátta párját kislányuk mellett alvás közben, teljesen elérzékenyült. Lefényképezte a jelentet, és gondolatait megosztotta a Facebookon:

„Az elmúlt 48 órából 32 órát munkával, 5 és fél napot az oda-visszaúttal töltötte a férjem. Majdnem egy teljes munkahétnek megfelelőt.

Amikor hazajött, ahogy máskor is, most sem sajnálta az időt arra, hogy kicserélje a kislányunk pelenkáját, játsszon az állatokkal, megkérdezze, mi történt velem. Sosem sajnálja ránk az idejét és energiáját, ő nemcsak a szerelmem, hanem a legjobb barátom is egyben.

Az elmúlt napokban kevesebb mint 5 órát aludt, így készült fel a következő 12 órás műszakra.

Nem tudok jobb példaképet elképzelni a lányunknak. Brady egy nagyszerű példa arra, hogy milyen keményen dolgozunk, milyen áldozatokat hozunk azokért, akiket szeretünk. Imádom érte!”

betöltés...