A zsűritagok ámulnak a lányok ruháján – mikor megszólal a zene szóhoz sem jutnak

Mikor valakit először látunk, a külső nagyon fontos lehet. Főleg a tehetségkutató műsorokra jellemző ez. A Britain’s Got Talent című műsorban is nagyon sok olyan szereplőt láthatunk, akik külsejükkel vagy előadásukkal nagy meglepetést okoznak számunkra.

A lenti felvétel teljesen el fog kápráztatni és a tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, Simon Cowell sem jutott szóhoz mikor meglátta ezt a csapatot. Mikor az orosz Angara Contortion nevű csapat megjelenik a színpadon, mindenki nagyon csodálkozik. Megjelenésük igazán különleges.

Egyfajta fényes testhezálló kosztümben jelennek meg és a ruhának köszönhetően tudnak ilyen fantasztikus előadást produkálni, a lányok hihetetlenül hajlékonyak. Előadásuk mindenkit lenyűgöz!

A négy fiatal lány nagyon hosszú utat tett meg azért, hogy ebben a műsorban tudását megmutassa. Előadásuk valóban különleges.

A zsűri és a közönség sem hisz a szemének, mikor az Angara Contortion elkezdi az előadást. A műsor történetében biztos, hogy ez az egyik legkülönlegesebb koreográfia. Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg velünk véleményed!

https://youtu.be/MuyPqpxeI7g

betöltés...