Annyira lefogyott Zoltán Erika, hogy szinte rá se ismerni

Elárulta, mitől van bombaformában.

Még mindig a csúcson

A 80-as években indult a karrierje, azóta is imádják a rajongók. Zoltán Erikának rengeteg fellépése van, azonban egy betegség miatt sajnos felszedett pár kilót. Erről avaly őszintén beszélt:

“Én egy nagyon aktív típus vagyok, egész nap pörgök, jövök, megyek, mindig is egészségesnek éreztem magam. Azonban ez a folyamatos puffadtság érzés, és a sikertelen fogyókúrák sorozata kezdett nagyon idegesíteni.

Hiába mozogtam rengeteget és figyeltem a táplálkozásomra, egyszerűen nem tudtam fogyni és ez borzasztóan rossz hatással volt rám. Olyannyira, hogy ez a sikertelenség lassan már az önbizalmamat is kikezdte, már nem szívesen néztem vissza magamról képeket, felvételeket sem.

Ekkor mentem el a háziorvosom tanácsára egy kivizsgálásra, ahol az ultrahang kiderítette, hogy a pajzsmirigyemben egy göb van, és a vérvizsgálatok is megerősítették, hogy pajzsmirigyzavarom van” – mesélt Erika.

Az énekesnő egy éve döntött úgy, hogy ez így nem mehet tovább, változtatnia kell. Akkor azt mondta, tizennégy éves kora óta oda kellett figyelnie, mit eszik, mert a hízásra már akkor hajlamos volt. Erika régebben még így festett, most azonban legújabb fotóján szinte rá sem lehet ismerni.

View this post on Instagram

#vasarnap#bátaszék#borfeszt😍

A post shared by Zoltán Erika official (@erikazoltan) on

Micsoda változás

Az életmódváltás megtette a hatását, Erika új fotóján csodásan fest. Elmondta, hogy mi a titka, mivel is fogyott ennyit:

“Tej helyett növényi alapanyagú termékeket, mandulatejet vagy zabtejet iszom. A disznóhúst, a fehér cukrot, a fehér lisztet száműztem az étrendemből, sok csirkét eszem salátával. Csak szénhidrát csökkentett és teljes kiőrlésű kenyeret vásárolok. Az alapanyagokat is lecseréltem: például zabliszttel főzök és étolajt sem használok. Rengeteg vitamint és táplálék-kiegészítőt szedek, köztük zsírban oldódókat is, ezért van szükségem kacsa- vagy libazsírra” – nyilatkozta az énekesnő, aki azt sem titkolja, nem állt mérlegre, mert a kilók nem érdeklik.

“A lényeg, hogy remekül érzem magam és a látvány is magáért beszél: korábban L-es méretű ruhákat hordtam, most lecseréltem két mérettel kisebbre” – tette hozzá.

betöltés...