Napi 1 kanál ebből a keverékből és akár 9 kiló bélsártól is megszabadulhatsz

A székrekedés az egyik legrosszabb dolog, amit egy ember élete során megtapasztalhat, sőt egyre több gyereket is érint a probléma, ez pedig aggasztó problémára ad okot. Amikor székrekedésben szenvedsz, fájdalmat érzel a has tájékán, ami nehéz érzéssel társul, a felhalmozódott bélsárnak köszönhetően, ami valljuk be egyáltalán nem egészséges.

Számos alternatíva létezik, hogy ezt a problémát megoldjuk, legyen szó gyógyszerekről, vagy akár természetes megoldásokról. Ma egy bámulatos megoldással érkezünk, aminek köszönhetően több kilogramm bélsártól szabadulhatsz meg, hogy aztán nyugodtan élhesd az életed tovább.

A széklet általában a vastagbélben akkumulálódik, ezzel megkönnyíti az emésztés folyamatát, éppen azért olyan hogy szervezetünk optimálisan működjön, főleg, ha az emésztésről van szó.

Amikor a vastagbélben felhalmozódott a bélsár fáradtság, kellemetlen lehelet, fejfájás, székrekedés, haspuffadás, gyenge immunrendszer, hasfájás, étvágytalanság, hasmenés, hányinger és szédülés léphet fel.

Fontos, hogy időről időre megtisztítsuk a vastagbelünket, éppen ezért hoztuk nektek ezt a természetes megoldást.

Hozzávalók:

  • 2 kanál aloe vera gél,
  • 1 citrom,
  • 1 L víz,
  • méz (opcionális).

Elkészítés:

1. Facsard ki a citrom levét és tedd egy edénybe.

2. Vágj le annyi aloe verát, hogy belőle két kanál aloe vera gél legyen.

3. Tedd egy turmixgépbe az aloe vera gélt, a citromot és két pohár vizet.

4. Majd add hozzá a még megmaradt vizet.

5. Ha nem ízlik az íze, adhatsz még hozzá mézet is.

Felhasználás: Éhgyomorra idd meg ezt a keveréket, majd 30 múlva egyél, a következő étkezések után 30 perccel fogyassz egy egy pohárral az alábbi keverékből.

Amennyiben lehet szabadnapon végezd el az alábbi kúrát.

betöltés...