Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzéked

Hatodik érzéke mindenkinek van, csak valaki jobban elő tudja hívni, képes figyelni rá. Ha azonban nem érted, mire figyelj, és használni sem tudod, most eláruljuk, milyen hatodik érzékkel rendelkezel, milyen jóslás illik a legjobban hozzád.

ESP, vagyis Extrasensory Perception, azaz a hatodik érzék egy olyan képesség, ami túlmutat a szokásos öt érzékelésen: a tapintáson, szagláson, halláson, látáson és az ízlelésen. Sokan megérzésként, intuícióként emlegetik, és úgy tartják, hogy csak kevés ember rendelkezik vele. Hatodik érzéke pedig mindenkinek van, és fejleszthető is, csak tudni kell, hogy mire figyelj oda. A hatodik érzékedet felhasználva akár különleges képességeket is kifejleszthetsz, olyat, mint például a jóslás.

Kos:

A tüzes jegy szülöttei különleges kapcsolatban vannak a tűzzel. Ezért a tűzből tudnak a legjobban jósolni. Képesek ugyanis a tűzből kiolvasni üzeneteket és jeleket. Ha sokáig nézed a például a gyertya lángját, akár a jövőt is megismerheted belőle, üzenetek és jelek formájában.

Bika:

A föld jegyű Bika számára fontosak az érintések, ezért a tenyérjóslás áll hozzá a legközelebb. A kéz fizikai érintése közben a Bika jegyűek képesek a hatodik érzéküket használva kiolvasni a jövőt a tenyér vonalaiból. Akár a múlt és a jövő összefüggéseit is meglátja, kiolvassa mások tenyeréből.

Ikrek:

Az Ikrek igyekeznek a személyiségük kettősségét harmóniába, összhangba hozni. Ezért a leginkább személyre szabott jóslási forma az írott szavakon alapuló jóslás. Ez az egyik legrégebbi jóslási mód, ami az Ikrek hatodik érzékéhez tökéletesen illik. Akár egy könyvet találomra kinyitva is képes a jövőbe látni a jegy szülötte.

Rák:

A Rák számára a család és az otthon a legfontosabb, ezért a hatodik érzéke is ezek körül forog.  A feng shuival a lakás energiáira koncentrálva az élet különös dolgait is megértheti. Az ősi kínai művészet ugyanis a minket körülvevő környezet megértéséről szól, amire a Rákok különösen fogékonyak.

Oroszlán:

Spontán és érzékeny, ugyanakkor gondoskodó is. Legfőképpen a szellemi világ felé tud nyitni, ahonnan a lelkek kommunikálhatnak vele. A lelkek jönnek-mennek, az Oroszlán pedig eldöntheti, hogy nyitott-e feléjük.

Szűz:

Fontos számára az egészség és a kézzelfogható dolgokat szereti. Ezért különösen a tealevelekből tud jól jósolni. A teából kiöntött tealevelek formája, elrendeződése sok mindent elárulhat egy Szűz számára.

Mérleg:

A vizualitás és a szépség iránt fogékony. A tartotkártya a legjobb választás számára, mivel képes észrevenni a kártyák rejtett jelentését. Akkor is találhat jeleket, amikor mások csak keresnek, néha a hatodik érzékének köszönhetően képeket láthat a jövőből.

Skorpió:

A Skorpió jegy szülöttei olyan szenvedélyesek és céltudatosak, hogy egyfajta megérzés számukra nem elegendő. Mint médium, a holtak egész birodalma nyitva áll előtte. Ez tökéletes, mert a Skorpiók egy kicsit félnek, de emiatt képesek a holtak és az élők közti kapcsolatra.

Nyilas:

A Nyilasokat a jövőbeli intuícióikról ismerjük, vagyis hogy hatodik érzékükkel nagyon jól el tudják képzelni a jövőt. Ez teszi őket látnokká, vagyis tisztánlátókká. Optimizmusa érzékeit ebben csak támogatja.

Bak:

Szereti a rendet és a rendszerezett dolgokat. Hozzá legjobban ezért a számmisztika áll. Gyakorlatias gondolkodása miatt sikeresen olvassa ki a számok rejtett jelentését.

Vízöntő:

Ők a legjobb asztrológusok, mivel szinte a csillagok térképével a fejükben születnek. A csillagokat és a bolygókat könnyen, szinte eszközként használják a jósláshoz. A csillagok mozgásából kiolvassa a múltat és a jövőt, és ha rendelkezik a megfelelő információkkal, tisztán láthatja a dolgokat.

Halak:

A jegy szülöttei különleges kapcsolatban állnak a vízzel. Minden élet a vízből indult ki, ezért a Halak könnyedén megértik a víz jeleit, a kristálygömböt használva akár a múlt és a jövő eseményeit is láthatják.

betöltés...