Mit tennél először ebben a helyzetben? A válaszod sokat elárul rólad

Rengeteg dolog van az életben, ami sok mindent elárul rólunk, pl. a mindennapos szokásaink vagy a testbeszédünk. Még az is árulkodik a személyiségünkről, hogy milyen telefont választunk. Hozzászokhattunk ahhoz, hogy kétféle válasz létezik, egy jó és egy rossz. Ebben a tesztben azonban ez nem így működik. Nincs rossz választási lehetőség, mert mindegyik helyes.
Válassz egyet a 4 lehetőség közül, és ismerd meg jobban saját magad!

Mit tennél először?

1. Ha először a teáskannát vennéd le a tűzről

Ha ezt választottad, szenvedélyes és meglehetősen lobbanékony ember vagy. Kétségek nélkül hozol meg gyorsan döntéseket, céljaid elérésében pedig semmi sem állíthat meg.

A monoton dolgoktól hamar elunod magad, vigyázol a saját biztonságodra, és nem szereted a meglepetéseket. Számodra könnyebb egy átlátható tervet követni, amiben nincsenek csavarok és fordulatok.

2. Ha először a telefont vennéd fel

Összeszedett és diplomatikus személyiség vagy. Tudod a kötelességeidet, és nehezen fogadod el mások hibáit. Üzletember típusú személyiséged van, képes vagy egyszerre több dologgal is foglalkozni.

Könnyen kommunikálsz másokkal, szeretsz hasznos ismeretségeket kötni, és szereted, ha te vagy a reflektorfényben.

3. Ha először a síró csecsemőt vennéd fel

Ha először a síró babához szaladnál, nyugodt és leleményes ember vagy. Szeretsz segíteni másokon, és készen állsz feláldozni önmagad mások érdekében. Családközpontú vagy, akinek az emberi kapcsolatok a legfontosabbak.

Félsz a magánytól, fontos, hogy mindig legyen valaki a közeledben. Számodra egy nyugodt, csendes este a családdal többet ér, mint egy hangos buli a diszkóban.

4. Ha először a kutyát fegyelmeznéd, hogy ne rágja szét a kanapét

Ha először a kutyát zavarnád le a kanapéról, arra enged következtetni, hogy ki nem állhatod a rendetlenséget. Sem az otthonodban, sem a lelkedben. Számodra fontos, hogy mindent kontroll alatt tarts.

Nem nyugszol, míg a dolgok nem úgy mennek, ahogy te szeretnéd. Nagyobb figyelmet szentelsz az anyagiaknak és a társadalmi státusznak. Minden kérdésre megvan a válaszod, és pontosan tudod, hogyan viselkedj különböző helyzetekben.

betöltés...