Ez a faházikó mindössze 60 négyzetméter, de azonnal beleszeretsz, ha átléped a küszöbét!

Rich Daniels 12 évvel ezelőtt is szabadúszóként dolgozott a faiparban, később viszont úgy gondolta, jobb lesz egy időtállóbb és gyümölcsözőbb karrierbe vágni, szintén a famegmunkálás mezején.

Így történt, hogy a Rich’s Portable Cabins Inc. ma már a legnépszerűbb vállalkozás a világon. Nem csoda, hisz a cég olyan faházakat épít, melyektől elakad a lélegzeted!

A legfelkapottabb modelljük a Classic Double Loft, melyet az alábbi videóban körbe is járhatsz. Méretei ellenére, a házikó azonnal levesz a lábadról. És ha megtudod, hogy még gurul is, akkor legszívesebben egyet rögtön beszereznél magadnak!

A csoda-laknak két szintje van: a földszinten található a tágas nappali, konyha, ebédlő és mellékhelyiség, felszerelve mindennel, ami szükséges és praktikus.

Látható és rejtett tárolók mindenhol, mégis a beltér kellemesen szellős és elegáns. Áram- és vízellátás biztosítva, meleg víz pedig a villanybojler vagy a kandalló által nyerhető. Az emelet valójában egy kényelmes padlástér, ami kiváló helyiség a gyerekeknek vagy dolgozószobának, netán tárolónak.

Ennél jobban felszerelt, gépkocsihoz is hozzácsatolható, mozgó otthonra senki sem vágyhat! Minden igénynek tökéletesen megfelel.

Te el tudnád képzelni az életedet a falai között?

betöltés...