Barátja sokat bántalmazta, fogai is megromlottak. Orvosok azonban átalakították, nem fogsz hinni a szemednek, ha meglátod hogy néz ki!

Visszaadták az önbizalmát és életerejét ennek a hatgyermekes hajléktalan nőnek! Nézd meg, hogy miként alakították át az asszonyt.

A videóban szereplő nőt Susannak hívják. Nem volt soha könnyű élete, hiszen hat gyereket nevel és a barátja sok nehézséget okozott, ami odáig fajult, hogy el kellett menekülnie tőle. Susan és hat gyermeke végül egy anyaotthonban talált menedéket.

A nő szinte mindenét elvesztette, már mosolyogni sem volt képes, annyira meggyötörték a történtek. A nevetés már azért sem volt Susan életének része, mert tönkrementek a fogai, így szégyellt emberekkel szóba állni. Azonban hála egy lelkes fogorvosnak, Susan mosolya ismét gyönyörű, hiszen teljesen új és ragyogó fogsort kapott.

Ebben a videóban Susan történetével ismerkedhetünk meg, és a reakcióját is megnézhetjük, amikor kezébe adják a tükröt, és meglátja a vadiúj mosolyát. Susan sokáig nem tud a tükörbe nézni, hiszen az örömtől és a meghatódottságtól könnyezni kezd.

De ez még semmi, a kisfilmben azt is láthatjuk, hogy Susan hogyan fest tetőtől talpig átalakítva. Egyszerűen nem jutunk szóhoz, de ő sem, mikor látja magát a tükörben.

betöltés...